DOMOV
Kozmični prehodi
Četrtek, 02 Avgust 2007 12:34

Kozmični prehodiČe  ste lastniki elektronskega poštnega predalnika, sem prepričana, da ste v zadnjem mesecu dobili nekaj različnih sporočil o tem, da so se v mesecu juliju pripravljale veličastne kozmične spremembe vezane na različne datume kot so: 07.07.2007, 17.07.2007 …. Vse te spremembe  služijo temu, da bi pripravile človeštvo na prehod v peto dimenzijo. Tudi moj poštni predal je bil zasut s sporočili te vsebine in ker sem bila v tem času na dopustu, sem vse skupaj zamudila. Ko sem brala sporočila o svetovnih meditacijah, ki naj bi nas dvignile na peti nivo, ali pa dvigovale nivo zemeljske energije in podobno, sem se začela sekirati, saj sem vse pomembne termine preležala na skoraj prazni plaži čarobne vasice na Hvaru. Letos so mi ob teh priložnostih še Čehi zbežali. Med tem, ko bi morala združevati svojo energijo z podobnimi delavci luči po svetu, sem nepremično ležala na vročih kamenčkih in uživala v svoji popolni lenobi. Edino moj mož je bil delaven, saj je imel navodilo, da me vsako uro obrne, da mi vroče sonce ne bi opeklo kože…   

Čeprav je ta kolumna resna stvar, me velikokrat prime, da bi jo požgečkala s humorjem. Tudi zgornji del je eden takšnih, nevemčeuspelih poskusov  in upam, da ste to tudi razbrali. V resnici se seveda ne norčujem iz takšnih eventov, želim vam samo prenesti sporočilo, če se je tudi vam zgodilo takisto kot meni, ne bodite zaskrbljeni, saj niste prav ničesar zamudili. Naš ljubi Bog je resnično radodaren in potrpežljiv. Na voljo bo še mnogo takšnih prehodov. Če umaknemo naš »strokovni« čarovniški jezik, gre pri prehodu v peti nivo zavedanja pravzaprav samo zato, da bi ljudje začeli misliti, čutiti in posledično delovati  večinoma pozitivno. Predvsem pa, da bi imeli povezavo s seboj, da bi se zavedali sebe in ne drugih v zgodbi. Saj veste, ko se nam dogaja nekaj, kar boli, večinoma razmišljamo o tem, kaj drugi počne takega, da nas boli, kakšen je, kaj bi moral storiti in podobno. Nismo pa v povezavi s seboj, ne zaznamo svojih čustev, ne prepoznamo svojih miselnih vzorcev, zgubljamo moč in sebe.  

O vsem, kar pogosto pišem na teh straneh, nimam dokazov. Jaka Lucu je v enem od prejšnjih uvodnikov napisal, citiram, da si ne želi znanstvene razlage življenja, ker je, prvič, silno dolgočasna in ker, drugič, ne zdrži niti enega filozofskega vprašanja. Konec citata! In čeprav si marsikdo od nas želi znanstvene razlage zato, da bi zaupal, verjel in se naposled le predal spremembam, nam te nikoli ne bodo na doseg roke. Zato, ker je nesmiselno. Ravno tako, kot če bi otrok rekel: »Mama, dokaži mi, da se bom zaradi tvoje ljubezni bolje razvijal in srečnejše živel in potem bom tudi jaz zaradi tega ljubil tebe in druge!«

Res je, dogajajo se velike spremembe, ki pa so očem, nevidne in umu nerazložljive. Poglejte okoli sebe, zemlja nadzorno kaže, da si želi sprememb. Pogled čez ramo proti sosedu vam hitro razodene, da se v njegove življenju dogajajo nevihte. Ljudje preživljajo preizkušnje, ki so vse prej, kot lahke. Vse to le zato, da uravnamo svoje energije. Ljubi Bog nam tako daje še eno priložnost, s katero naj bi mi spremenili svoje življenje. Če se vam ponavljajo boleče zgodbe, je to zato, da slednjič le spoznate, kaj vas življenje uči in kako ravnati tako, da bi bil izid drugačen od prejšnjih preizkušenj. In ravno to je težko. Skoraj nemogoče se zdi pri sebi zaznati, kaj počnemo narobe, katere so tiste energije ki jih sestavljamo iz bolečin, ki ranijo tudi druge. Kaj je tisto, kar se moramo naučiti zaustaviti,  pokazati meje. Nasprotno drugje odpreti vrata in reči da, preizkušnjam življenja. Vsak od nas ima svojo zgodbo in če vam nekaj ne gre, se prosim vprašajte, kaj je tam takega, kar razumete in posledično ravnate napačno.

Če povzamem sporočila svetovnih delavcev luči, jih lahko strnem v eno. Večinoma jih sporoča, da naj se prvič, le začnemo zavedati, kaj počnemo v sebi, kakšne so naše misli in katera čustva se podijo po našem sistemu in potem vse skupaj vzamemo bolj sproščeno. Brez tega, da dramatiziramo življenje. Drugič, svetujejo nam, naj poiščemo svojo radost, s tem lahko občutno dvignemo svoje energije v višje vibracije. Torej, kaj radi počnete, ustvarjate? V čem uživate? Vam je všeč sladoled, ki ste ga snedli danes? Ste uživali med tem, ko se je na vaših brbončicah v jeziku bohotil njegov okus? Ste zaradi tega hvaležni sebi zato, ker ste si ga privoščili? Koliko je stvari, za katere ste hvaležni? Naštejte jih!

Opazite, da se že počutite bolje? Seveda, saj ste dvignili nivo svoje energije in to je bistvo življenja. Tudi če v vas ali pa okoli vas divjajo orkani, je umetnost življenja ta, da najdete njegov nasprotni pol. V vsaki stvari je nekaj dobrega in nekaj slabega. Pomembno je, da se naučimo biti pozorni na dobro in iz te pozicije opazovati na slabo in ne obratno, kot v resnici vsi po vrsti počnemo. Da, na to smo popolnoma pozabili. Ves čas se ukvarjamo samo z bolečinami namesto, da bi bilo obratno. In tretje, poslušajte glasbo, berite in glejte samo tisto, kar vas vzpodbuja, vam dvigne nivo energije in vas osreči. To je zdravilo tega trenutka. To je recept, ki ga piše mnogo ljudi, ki so že dolgo srečni in kateri so svoje orkane že pustili za sabo. Torej, naredite že enkrat vse, kar ste se naučili iz knjig. Spremenite teorijo v prakso in pri tem bodite pošteni do sebe, predvsem pa, poiščite radost v svojem življenju.

Zagotavljam vam, da bo potem takoj boljše.

Če ne celo odlično.

In potem se ne ustrašite dobrega življenja. Mnogo jih stori korak nazaj samo zato, ker so vajeni živeti v bolečini in jih bega, ko je več ni.

 
Ne storite te napake, prosim.
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani