DOMOV
Matej Škufca, postavitev družine
Petek, 13 Januar 2012 08:02

Matej Škufca, postavitev družine-metoda po Bertu Hellingerju


VABLJENI NA SEMINARJE:
POSTAVITEV DRUŽINE
OBNOVITEV LJUBEZNI ZNOTRAJ DRUŽINE
 
po pristopu Berta Hellingerja

Ta metoda dela je namenjena reševanju problemov v družini, v partnerskih odnosih, pri težavah z otroci, ob boleznih in na drugih področjih življenja. Temelji na fenomenološkem pristopu in spoznanjih, do katerih je pri svojem delu prišel Bert Hellinger.

V zadnjih letih je bilo na mojih seminarjih več 1000 ljudi in verjamem, da boste tudi vi delili njihovo navdušenje in skorajda osuplost nad močjo, ki jo imajo rešitve do katerih lahko pridemo s postavitvami. To delo me izpolnjuje in spoznal sem, da lahko le zbrano in z največjim spoštovanjem, ponižnostjo in hvaležnostjo pridemo do spoznanj in rešitev, ter tako do novih življenjskih moči, sreče, ljubezni in morda tudi do zdravja.

»Obnovitev ljubezni znotraj družine« je ena naših največjih želja, vendar je potrebno v to ljubezen stalno vlagati. Naš trud in napor pa nista dovolj, saj je ljubezen znotraj družine dostikrat na videz trda in neizprosna. To pa zato, ker se drži točno določenega reda in zakonov. Šele takrat, ko začnejo te zakone reda spoštovati tudi vsi člani družine (seveda tudi mi sami), šele takrat, bo ta ljubezen lahko tudi stekla. Kdaj bo ljubezen lahko stekla? Takrat, ko bo smela teči do vseh članov naše družine. Do vseh v enaki meri.

V letu 2011 je Matej Škufca v Slovenijo povabil Gerharda Walperja, Carla Petra Strommerja in dr. Reinalda Schiestla, ki bodo, kot so pokazali že v preteklih letih, s svojim znanjem, izkušnjami in osebnim pristopom doprinesli k poglobitvi in razširitvi našega znanja na področju pomoči posameznikom in družinam.

Več na http://www.korenineinkrila.com/


 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani