DOMOV
V novem letu vam voščim vse, kar si najbolj želite
Četrtek, 11 December 2014 10:30

Nekaj zadnjih decembrov sem opazovala, kako sem bila potrta, nisem se veselila prazničnega vzdušja, komaj sem čakala januarja. Spraševala sem druge o tem. Večinoma so rekli, da radi praznujejo sami, brez družbe. Opazila sem, da ni bilo več voščil, poslali smo si nekaj sms-jev. Lani si še lučk v mestu nisem ogledala.

Letošnjega januarja sem na sebi začela delati na popolnoma drugačen način. Naredila sem si načrt in leto posvetila razvijanju kakovosti kot so mir, radost, ljubezen, srčnost, hvaležnost, dobrota, prijaznost, vrednost, veselje… Izbrala sem samo eno in skoraj vsak dan pomislila nanjo, izrekala sem jo v obliki afirmacije in opazovala dogodke, ki so se mi dogajali v njenem imenu. Uporabljala sem vrsto metod, s katero sem to kakovost krepila, jo živela, jo udejanjala, dihala, izražala, čutila in bila.

Letos je bilo zame eno najboljših let zadnjega desetletja. In zdaj, ko je december in gledam nazaj v  preteklo leto, nisem več potrta, nisem žalostna, frustrirana, prestrašena, jezna, v brezupu in v zmedi.  Veselim se praznikov, saj v miru lahko naredim bilanco tega leta in še bolj se veselim naslednjega leta, saj imam strategije, taktiko in načrt, kako živeti odlično. Vznemirljivo pričakujem novo kakovost, ki jo bom razvijala. Moje leto 2015,  bo v imenu ljubezni.

Draga moja skupnost, veliko ljubezni, miru, obilja, zdravja in radosti vam želim, naj vse to obsije vaše življenje in srce.

Vse dobro.

Varja 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani