DOMOV
Delavnice
DUHOVNA IN OSEBNOSTNA RAST S POMOČJO DELAVNIC
Prihajajoče delavnice:


Marčevski intenziv

Vabim vas na

 

INTENZIV

 

To je dvoinpoldnevna delavnica v Ljubljani;

od 4. do 6. marca 2016.

 

 

Intenziv je delavnica, ki ima podobo življenjske izkušnje. Sestavljena je iz vrste aktivnih telesnih metod in medirtacij gibanja, dihanja, plesa, joka, smeha… z namenom, da vas notranje izmuči, da vas tako izmuči, da se na koncu predate in prepustite notranji sprostitvi. Intenziv  je za tiste, ki si želijo sprememb.

Podpiram vas, da se preko unikatnih vaj in meditacij povežete z avtentičnim delom sebe, s tistim, ki ga že dolgo pogrešate in ki vas bo podprl da spet najdete sebe. Ko se naučimo živeti z odprtim srcem, nam to pomaga obuditi strast do življenja, s katero lahko realiziramo vse svoje potenciale in vrednote. Iz tega dela  sebe, iz zaupanja in ljubezni do sebe, življenje postane vabilo in potrditev lepega, vse postane možno.

Ljudje pridejo k meni po pomoč zaradi vseh vrst težav. Mislijo, da če bodo rešili težavo, potem bo vse dobro. Jaz pa se na vse pretege trudim, da bi jim razložila, da življenje tako ne deluje. Veste, kaj edino pomaga?

Samo to, da se spremenimo. Mi se spremenimo. 

Svojo notranjost, ne samo svojega vedenja, ne tega, kar na ven kažemo, ampak svoj svet misli in čustev. Da bi uspeli v tem, je treba imeti sistem in pravo vsebino. Ta sistem ni logičen, ne da se ga razumsko razložiti. Zato vedno presenečam, ko vodim skozi sistem sprememb, prav posebej zato, ker ljudje hitro spoznajo da pomaga.

Namen Intenziva je, da se premaknemo globlje v sebe in vadimo nove načine bivanja. Spodbujamo se, da iščemo pozitivne rešitve zase in za druge. Učimo se posredovati svojo energijo tako, da kreiramo ljubeče odnose, da dosežemo več razumevanja v svojih čustvenih vzorcih. Vadimo umetnost odpuščanja, ki nas potem vodi v pristen občutek hvaležnosti. Cilj je, da spoštujemo svojo enkratnost, da razvijemo zdrav občutek samospoštovanja, ki je osnova samozavesti.

Kaj bomo delali?

Plesali. Meditirali. Sproščali čustva. Pismeno odgovarjali na vprašanja o sebi. Se smejali. Jokali. Opuščali preteklost. Komunicirali iz srca. Prakticirali hvaležnost…

Cilj takšnega dela na sebi je, da udeležencu odstre pot najvišjega potenciala njegovega življenja. Posledica je polno življenje, občuteno z vsemi občutki. Namera je, da postanete ljubeče in srečno bitje.

Intenziv je aktivna, dinamična delavnica, je čisti proces, malenkost teorije, je zgolj delo na sebi z namenom, da opustiš čustvene napetosti, zamere, strahove, sovraštvo, žalost, depresijo, vse, kar te tare in zaradi česar ne moreš živeti polno in radostno. Nagovarja te v sprejemanje resnice o tem kdo si in ti hkrati ponudi rešitve. Ves čas si cilj dela ti. Tvoja čustva, misli, stres, tvoje drame, tvoje sovraštvo do sebe, tvoj notranji boji s sabo in seveda na drugi strani iskanje ljubezni, odpuščanja, radosti in miru.  

Vsi si želimo vplivati na okolico tako, da bi se nam dogajale stvari, ki si jih želimo doživeti in živeti. Vendar nihče nima te moči, da bi vplival na drugega. Edino moč ki jo imamo, je moč nad sabo, ki pa ne sme biti agresivna, sicer postaneš sovražnik sebi, edinemu bitju od katerega se nikoli ne moreš ločiti. Nesmiselno je, da se ne sprejemamo, da se sovražimo, popravljamo, da iščemo popolnost, da sploh nimamo stika s sabo, da v resnici ne vemo kdo smo. In potem si želimo da bi se zunanji svet spremenil, ker več ne moremo zdržati vsega tega pritiska.

Sprostiti se v bitje tega kdor si, spustiti nekoliko obrambne zidove, si dovoliti se odpreti, zaupati življenju, to so prvi koraki proti svojemu srcu. Ko ga dosežemo, se nam življenje sprosti, uživamo sami s seboj in z drugimi. Sprejmemo izzive in preizkušnje, saj čutimo da so samo učilnica življenja in nič drugega.

 

Intenziv bo v Ljubljani 4.  5. in 6. marca 2016.

V petek 4. marca med 18. in 21. uro.

V soboto 6. marca med 7. in 18 .uro in v nedeljo 7. marca med 7. in 15. uro.

Med odmori bo čas za kavo in kosilo.

 

Cena Intenziva je 220 EUR, s plačilom do 25. 2. 2016 si zagotovite popust, cena v tem primeru je 180 EUR.  Po prijavi vam pošljemo vse informacije glede plačila, prostora in ostalega.

 

Prosim prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali na 041 836 779 vsak delovnik do 17. ure. Prijave sprejemamo do teden dni pred vsako delavnico oziroma do zapolnitve.

 
Prebudimo ljubezen

Prebudimo ljubezen

 

Vabljeni na prav posebno delavnico, ki bo bolj proces, kot pa teorija. Zdravljenje bo, ne učenje. Zagotovo potrebujemo teorijo, vendar to dobimo skozi knjige, skozi pogovore, skozi filme… Da bi prebudili ljubezen v sebi, potrebujemo proces, ki nam to omogoči. To je način, v katerem pogledamo v sebe, v svoje življenjske izzive in se povežemo s tem, kaj si v resnici želimo. In potem se zavedamo, da se lahko premaknemo proti tem stvarem. 
Ali živite tako kot si želite in če ne, zakaj? Kaj mislite, da je razlog da ne živite vseh svojih potencialov? Ljudje pravijo, da jih najbolj prizadenejo stvari kot so:
·         Stres
·         Neljubljenost, osamljenost
·         Pomanjkanje zadovoljstva v partnerskem odnosu, v službi
·         Zadovoljstvo s tem, kdo so in kaj so naredili v življenju
·         Razočaranje nad sabo, ker ne živijo svojih najglobljih potencialov ali kreativnosti
·         Otroške travme, ki so jih tako globoko zaznamovale, da niso bili sposobni da bi jih pustili za sabo
·         Ne razumejo zakaj se vedno držijo nazaj, zakaj so omejeni v odnosih, zakaj si ne upajo stati za sabo, verjeti sebe, imeti radi sebe.
·         Pomanjkanje prepričanja vase, občutka lastne vrednosti, nizka samozavest
 
Omenila sem le nekaj najpogostejših.
 
KAJ NAJ NAREDIM, DA TEGA NE BO VEČ… pa je vprašanje, ki ga najpogosteje slišim. In kdo sem ta, ki vam pišem? Ženska, ki je šla skozi mnoge težke preizkušnje in celo življenje iskala pot ven, rešitev in hkrati formulo, kako živeti radostno in srečno, v ljubezni in sozvočju s svojim okoljem. Na svoji poti sem spoznala, kako trpimo v vlogah naše osebnosti, in če se odpremo vsaj malo, če odpremo srce le za milimeter, postanemo bolj transparentni v odnosih, in to popolnoma spremeni včasih prav vse v našem življenju. Ko smo v srcu, se okolica pozitivno odzove.  Včasih je potrebna čisto majna stvar za veliko spremembo in to je pogosto vzorec zadrževanja, ki ga imamo v srcu. Tolikokrat smo bili prizadeti, da ne zaupamo nikomur, še najmanj sebi in se varujemo tako, da zapremo srce, saj bi nas naslednja rana lahko pokončala. Ko se naučimo ta vzorec opustiti, se magično spremenijo vse realnosti, ki jih živimo. 
 
Na delavnici bomo s posebnimi metodami in načini odpirali srce. Odpirali se bomo spet življenju, se učili zaupati, in odpuščati strahove.  Srce ima globljo inteligenco, ki si želi biti izražena. Vsi si želimo ljubezni.  Zato se prepoznajmo kot bitje ljubezni. Odkrijmo jo v sebi, saj v nas že obstaja, sicer ne bi bili živi. Vendar je zaklenjena globoko v srce, ker se nam zdi tako da smo zavarovani pred ljudmi, ki bi nas prizadeli tako, kot se je to dogajalo v preteklosti. Prepričani smo, da je nevarno biti odprt in ljubeč, saj te v svetu vse lahko prevara, zapusti, zavrne in odbije. Zato poiščimo tisto ljubezen v sebi, ki nas nikoli ne bo zapustila.
 
Odkrijte sebe kot veliko ljubezen in poglejte, če ste res živi, ali samo dihate. In če si želite kaj več kakor samo vsakdanje realnosti v kateri živite po ustaljenih rutinah in vas ne izpolnjuje čisto nič več, potem je čas za spremembo. Če ne naredimo nič, nič ne dobimo in naše življenje na koncu postane 0. Včasih so potrebne čisto majhne spremembe, ko začnemo srcu dopuščati, da spet vodi naše življenje.
Program vodim Varja Kališnik  
Sem predavateljica, pisateljica, publicistka in učiteljica skrivnosti življenja velikih mojstrov. Ukvarjam se z alternativnimi metodami, ki pomagajo pri osebnostnem razvoju. Dejavna sem na področju raziskovanja, vodenja delavnic osebnostne rasti, ukvarjam se z individualno obravnavo posameznika.
Ljudi zaznavam intuitivno in jih lahko celostno vodim do sprostitve, do dobrih občutkov ali do rešitve njihovih problemov.
 
TERMIN DELAVNICE
 
Sobota 21. marca 2015. Od 09 – 17 ure.
 
KRAJ                                                 
Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.
 
KOTIZACIJA
Cena je 100,00 EUR.  V predplačilu do 15.02. je 50,00 Eur. V predplačilu  od 16.02.do 13.03. je 80,00 Eur.  
Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00  03-2015. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ljubezen, marec 2015.
V primeru da ste se prijavili, pa se delavnice ne morete udeležiti, vam povrnemo celoten znesek.    
 
INFORMACIJE in PRIJAVA
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,    GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.
 
SKUPINA
Največ 16 ljudi. Večina udeležencev se v Ljubljano na druženja pripelje iz cele Slovenije.
 
Vljudno vabljeni.
 
 
 
 
 
 
USTVARITI NAJBOLJŠE LETO ŽIVLJENJA

 V petek, 19.12.2014 vas vabim na triurno delavnico

USTVARITI  NAJBOLJŠE LETO SVOJEGA ŽIVLJENJA

 Vaš oseben vodič o tem, kako načrtovati najboljše leto

 

Novo leto vedno prinese s sabo poseben ritual. To je ritual razmišljanja o tem, kakšno leto si želimo. Ne glede na to, ali hočemo izboljšati finance, odnose ali izgled ... vsi si delimo isto namero, želimo si, da bi bilo leto pred nami, najboljše leto našega življenja. In potem se zgodi življenje in februarja že pozabimo na svoje želje.  Ali se je naša namera spremenila? Ne! Samo dobrega načrta nismo imeli in taktike ter strategije, kako ustvariti fantastično leto.

Bo naslednje leto enako?

Vsi smo si postavili omejitve o tem, kaj lahko ali pa ne moremo narediti, pa kdo lahko postanemo in kdo ne. Mislimo, da bo leto dobro že, če se nam nič hudega ne zgodi, da smo zdravi, imamo službo in povprečne odnose. Predamo se! Zakon privlačnosti pravi: ISTO PRIVLAČI ISTO, kar pomeni, da že zaradi te skromne namere, ne moremo doživeti ali dobiti več, kar si v resnici popolnoma zaslužimo.  

Možnost imeti najboljše leto, obstaja vsako leto zato, ker je imeti dobro leto popolnoma neodvisno od tega, kar se nam na zunaj dogaja. To ne pomeni, da se vam ne morajo zgoditi velike stvari, ampak pomeni, da postanete oseba, ki ste vedno hotela postati, torej najboljši človek od znotraj, kar potem odseva najboljše dogodke tudi navzven.  Tako objememo vizijo o sebi v najboljši luči, razvijemo svoje najboljše kvalitete. Da bi ustvarili najboljše leto, izzovemo svoja obnašanja, razmišljanja, čutenja, zaradi katerih vedno dosegamo poraze in povečamo tista, ki nas premaknejo v polje visoko vibracijske energije kot so ljubezen, radost, mir, užitek ...

Najboljše leto je, da se navdušite nad sabo, ljubite vso svojo celoto, tako ustvarite prihodnost, ki nima nič več skupnega s preteklostjo. Takšni privlačite k sebi dobre dogodke, izjemne ljudi in vse vrste majhnih in velikih čudežev. Čeprav je najboljše leto možno neglede na to, kar se vam dogaja na zunaj.  Najboljše leto našega življenja kliče po delovanju. To je vodnik, ki vas korak za korakom vodi po strmi poti vašega uspeha in sreče. Namera tega procesa je, da vas navdahne in podpre.

Vabim vas na delavnico, kjer boste spoznali osnove in zgradbo o tem, kako se načrtuje najboljše leto, in kako se izvajajo koraki. Dobili boste natančna navodila in obsežno pisno gradivo, s pomočjo katerega boste lahko doma do konca leta v miru razmislili o tem, kaj si naslednje leto želite doživeti, kakšna oseba postati. In nato ustvarili načrt, ki vas bo podpiral čez celo elto.  

Delavnica bo v Ljubljani med 18 in 21 uro. Cena delavnice vključno s priročnikom je 30,00 Eur. Obvezno se prijavite na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ;  ali pa vsak delovni dan do 17 ure na: 041 836 779. Prijave sprejemamo do 17.12. 2014, oziroma do zapolnitve prostora.

Toplo vabljeni, prijetno in zabavno bo J

 
POSTANIMO MAGNET DENARJA

  

Vabilo na štiri četrtkove delavnice

 

POSTANIMO MAGNET DENARJA

 

 

Odnos, ki ga imamo z denarjem, je zapleten, morda tega ne opazimo. Od denarja smo popolnoma odvisni, a hkrati ga sovražimo, se ga bojimo, ne zaupamo mu, obsojamo ga. Vendar se od denarja ne moremo ločiti, kot se lahko ločimo od partnerja, s katerim ne najdemo nič več skupnega. Ne moremo mu ubežati, kot bežimo takrat, ko ni več rešitev. Ne moremo ga zanikati, kot zanikamo večino problemov.

 

Samo eno in edino stvar lahko naredimo.

Lahko se lotimo odnosa, ki ga imamo z denarjem. Lahko se lotimo procesa, ki nam bo pomagal rešiti probleme povezane z obstojem in blagostanjem. Lahko pogledamo v omejujoča prepričanja in denar sprejmemo z ljubeznijo v svoje življenje. Lahko se naučimo veščin privlaka, s katerimi bomo kot magnet privlačili denar. In še mnogo tega.

 

Menite, da je to napačno, ali pohlepno?

Stvarstvo nam že dolga leta preko različnih avtorjev, knjig, filmov, metod… sporoča, da smo rojeni v obilju in če ga želimo živeti, potem moramo razviti zavest obilja. Zavest obilja ni zavest pohlepa.

 

Predstavljam vam možnost intenzivnega dela z energijo denarja, ki prinese odlične rezultate v realnem življenju. Delali bomo z metodami privlaka, spoznavali zakaj in kdaj te metode ne delujejo; odkrivali omejujoča prepričanja, ki branijo, da bi zaslužili toliko, kot potrebujemo; odpravljali prepričanja, ki nas zadržujejo, da ne živimo v obilju, ter jih nadomeščali z novimi, nam koristnimi. Učili se bomo delati z energijo denarja, jo čutiti, širiti.  Skratka, vaje, metode, teorija in praksa o tem, kako postati magnet denarja. To delo je znanost in je sistem, lahko ga zlahka usvojimo.

 

Če bi radi odkrili skrivnosti manifestacije, če bi se radi zavedali o svojih brezmejnih potencialih, če bi se radi prenovili, osvežili in živeli svoje življenje tako, kot je bilo mišljeno, torej iz prostora čistih možnosti, brez omejitev, potem prosim lepo, se nam pridružite. 

 

Program vodim Varja Kališnik  

 

TERMINI DELAVNIC

27. november; 04., 11. in 18. december 2014. Predavanja trajajo od 18.00 do 21.00 ure.

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.

 

KOTIZACIJA

Vrednost tega programa je 600,00 EUR. Le tokrat vam ponujam 70% popust.

 

Plačate samo 180,00 EUR, za prijavo s plačilom do 15.11.2014.

 

Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00  11-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Denar, jesen 2014. 

 

INFORMACIJE in PRIJAVA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.

 

SKUPINA

Največ 16 ljudi. Večina udeležencev se v Ljubljano na druženja pripelje iz cele Slovenije.

 

Vljudno vabljeni.

 

 
Pridite po zdravo samozavest

 

Pridite po zdravo samozavest

 

Vredni ste, vaše življenje je vredno.

Morda tega ne čutite, morda vam okolica kaže ravno nasprotno, če tako, potem velja sprejeti 6 diamantov vrednosti, ki so načini in metode, kako povečati občutek lastne vrednosti, ali zdrave samozavesti, s katero lahko z gotovostjo vstopate v razmerja in se na delovnem mestu, ali kjerkoli, z zdravo mejo postavite zase. Te diamante bom predstavila na delavnici.

Če pričakujete, da vas bodo videli, sprejeli, cenili, ljubili, pa tega istega odnosa sami nimate do sebe, se v nobenem primeru to ne bo zgodilo. Če ne verjamemo v sebe, če ne spoštujemo svojih sposobnosti in dela, če smo prepričani, da nismo dovolj dobri in vredni, pač pa smo izguba, pa čeprav se to dogaja na nezavedni ravni, potem nam bo svet prek vseh ljudi, tudi naših najbližjih, žal pošiljal dokaze, da je res tako.  

Pa tega nismo sami krivi. Živimo v okolju, ki ne vrednoti več nikogar in ničesar. Ni vrednot.  Ali ste kdaj doživeli, da bi vas kdo odprto, iskreno in jasno pohvalil? Naša vzgoja je usmerjena samo v kritiko, naš šolski sistem išče samo naše napake, na delovnih mestih doživljamo samo pritisk in zato živimo v deželi popolnega stresa. Ljudje se zato samo še varujejo, ustvarili so obrambne načine, ki nikogar ne izpustijo več blizu. Ni več pristnih in toplih odnosov, ni več užitka v službi.

Če želite sprememb, potem vstopite v jedro problema in odstranite vzroke lastne nevrednosti, ki povzročajo, da pristajate na slabe odnose in na nizko plačilo. To bo povzročilo, da se boste takoj počutili bolje. Ne boste več iskali potrdil o vaši vrednosti od ljudi, ki vas obkrožajo, zato bo odpadlo ogromno jeze. Ne bo vas več strah tega, da vam ne bo uspelo, da boste izgubili službo, saj boste spoznali, da ste vi svoj lastni vir denarja in ne vaša služba.

Zato vas toplo vabim v mojo družbo. Delavnica bo trajala 6 ur, dobili boste program dela in kar je najpomembneje, pomagala vam bom odstraniti blokade vaše nevrednosti z mojimi protokoli dela z energijo.

Delavnica bo v soboto 22. novembra v Ljubljani. Trajanje od 9 do 17 ure, z 1,5 ure odmora za kosilo.

Cena delavnice je 100,00 Eur z DDVjem. Mesto si zagotovite s plačilom do 18. novembra na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI19   11-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Vrednost 2014. S plačilom z gotovino na licu mesta pa je plačilo 120,00 Eur. V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti, in dan pred delavnico odjavite udeležbo, vam kotizacijo v celoti povrnemo.

Več informacij vsak delovnik do 15 ure na 041 836 779, ali pa na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in na www.varjakalisnik.si.  

Varja Kališnik  

 

 
Kako ustvarimo novo življenje

  

Vabilo na osem delavnic

KAKO USTVARIMO NOVO ŽIVLJENJE

 

Vsi hočemo boljše življenje in vsem nam nekaj preprečuje, da bi se to zgodilo. Že desetletja zrem v življenja drugih ljudi in iščem rešitve za njihove in svoje tegobe. Spoznala sem, da povprečnega človeka v življenju obišče 3 do 5 težkih preizkušenj. Bolezni, ločitve, težave z otroki, težavna partnerstva, pomanjkanje denarja, težke razmere v službi, bankrot, neuspešno podjetništvo, alkohol, droga…

In ljudje mi razlagajo, Varja, če bi jaz lahko razrešil ta svoj velik problem, bi moje življenje bilo dobro. Ampak jaz ne verjamem zato, ker takega primera doslej še nisem videla. Vsak, ki je razrešil en svoj velik problem, je bil srečen le malo časa, ker se je takoj zatem pojavil nov problem.

Razlog je na dlani. Če želimo ustvariti novo življenje, moramo imeti prava orodja.  Če z nožem zarežete po pomaranči, se razpolovi, če z nožem zarežete po vodi, se nič ne zgodi. V prvem primeru je bil nož pravo orodje, v drugem pa ne in mi naredimo največjo napako, ko živimo življenje samo iz enega in istega barvnega odtenka.

Vabim vas na serijo osmih triurnih delavnic, ki se bodo dogajale v Ljubljani ob četrtkih med 18 in 21 uro. Začnemo 23. oktobra in končamo 18. decembra. Ne glede na to, na katerem področju imate težavo, ki se že dolgo ne premakne, če osvojite filozofijo novega življenja, orodja sprememb, in vse te  korake izvajate redno, se bo že v kratkih tednih poznalo, da je v vaše življenje zapihal nov veter dobrih sprememb.

Ta osem tedenski program je sestavljen iz osmih druženjih, vsako traja najmanj 3 ure. Podprt s pisnim materialom in celo vrsto metod in načinov, ki pomagajo k hitri spremembi. Navadno je ključ do korenitih sprememb v življenju prav zavedanje, to, da globlje vidiš sebe, prepoznaš stvari, ki te vodijo, lekcijo, ki te je čakala. Če vse to pospremimo z metodami ali načini, s katerimi spremenimo kar ne deluje, ali kar moti, je uspeh po katerem hrepenimo, zagotovljen.

 

V procesu se ločimo od starih bolečin, se postavimo na lastne noge; transformiramo odnos do sebe in do življenja; odpremo srce in odklenemo svojo atraktivno moč in privlak dobrih izkušenj.

 

To je čudovit, potenten proces, zakaj ga ne bi opravili skupaj v dobri družbi maginj in magov življenja?

 

Skupina ne bo večja od 16 udeležencev.

Toplo vabljeni

 

Program vodim Varja Kališnik.

 

TERMINI DELAVNIC

Delavnice potekajo ob četrtkih med 18,00 in 21,00 uro.

23. oktober 2014

06. 13. 20. 27. November 2014

04. 11. 18. December 2014

 

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.                                                                                             

 

KOTIZACIJA            

Cena celtnega programa, vseh osem triurnih delavnic skupaj z materialom in z metodami je  350,00 € z DDvejem. Možnost plačila tudi na obroke, lahko naredimo plan plačil. Če se prijavite s plačilom do 17. 10. 2014 je le v tem primeru cena celotnega programa 290,00 EUR.   

 

INFORMACIJE in PRIJAVA do 20.10.2014

Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00   10-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ustvarimo novo življenje 2014.

ODZIV UDELEŽENKE:

Preden sem začela obiskovati delavnice, sem bila kot ekonom lonec, tik pred tem, da me raznese. Naučila sem se, da sem se začela zavedati svojih čustev jih sproščati, da sem začela delati na tem, da se imam rada, da se sprejemam. Opazujem svoja čustva, se jih zavedam in jih poskušam sprejeti ali sprostiti. Obsojala sem, bila sem jezna, žalostna, nesrečna in za vse to sem krivila druge. Iskala sem zunaj sebe, zdaj iščem v sebi, ni vedno prijetno ampak počutim se boljše, čutim olajšanje. Ne želim biti ločenka, ne želim, da hčerki živita brez očeta, toda vse to zdaj ne bi zamenjala za to kar sem imela prej. Ogromno dela me še čaka toda zdaj ni več poti nazaj in tako kot je bilo ne more (in ne sme) biti več. Moj cilj je, da postanem bolj odprta, sproščena, srčna, pozitivna. Želim ljubiti in biti ljubljena. Želim delati prav in dobro. 

 


 
HITRA POT VEN

 Vabljeni na delavnico

HITRA POT VEN

Ki bo v Ljubljani, v soboto 27. septembra od 09. do 17. ure.

 

Živimo v izjemno zahtevnem času, redko kdo ubeži težkim preizkušnjam. Veliko ljudi je nesrečnih, ni radosti, ni ljubezni, ni občutkov sreče in veselja. Po drugi strani, pa še nikoli ni bilo toliko knjig, metod in učiteljev, ki ponujajo raznovrstne metode, načine in rešitve tovrstnih tegob. Hitra pot ven, je kombinacija nekaj različnih metod, ki nam vzamejo največ deset minut časa na dan in nam pomagajo dvigniti vibracijo energije, ali občutiti več optimizma, radosti, sproščenosti in veselja. Šele takšni se lahko uspešno lotimo reševati težave, ali pa slediti izpolnitvi želj kot so partnerska ljubezen, dobra služba, novo stanovanje, zdravje, večja plača...

Kratkemu uvodnemu predavanju bo sledila predstavitev nekaj metod dvigovanja vibracije energije in na koncu tudi skupinsko zdravljenje, s katerim bom ljudi popeljala v boljše počutje.

Vsak človek nenehno zasleduje dobre občutke, na žalost smo prepričani, da jih bomo čutili le, če se nam kaj dobrega zgodi, če se zaljubimo, če zadenemo na Lotu, če težek šef ponudi odpoved, in podobno…  Tudi če se to zgodi, je sreča le kratkotrajne narave in hitro mine zato, ker nas spet preplavijo stare vibracije žalosti, strahu, zamer, občutki sramu, neprimernosti, osamljenosti, neljubljenosti in podobno. Ko se naučimo veščin opuščanja bolečih čustev, ko se naučimo dvigniti svojo vibracijo, postanemo srečni brez razloga, kar pa je smisel življenja. Zato je hitra pot ven hkrati tudi hitra pot do ljubezni do sebe, miru in veselja.  

Delavnico vodim Varja Kališnik

Cena delavnice je 50,00 EUR z DDV če plačilo izvršite do 22. septembra na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana.

IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984.

REFERENCA: SI19   09-2014.

NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana.

KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Delavnica september 2014. S plačilom z gotovino na licu mesta pa je plačilo 60,00 EUR. V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti, in dan pred delavnico odjavite udeležbo, vam kotizacijo v celoti povrnemo.

Zaradi omejenosti prostora vas prosim, če se lahko prijavite do 23. septembra. Prijave sprejemamo vsak delovnik do 15. ure na 041 836 779, ali pa na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in na www.varjakalisnik.si.  

 

Naj vam življenje lepo teče J

Varja Kališnik

 

 

 
INSTITUT RADOSTI

 

INSTITUT RADOSTI

Je eno leto dolg program transformacije, zdravljenja in osebnostnega prebujanja.

Poveže glavo in srce.

Ponudi veščine in prakso, ki vas pelje v izpolnjujoče življenje.

In predstavlja najvišjo ekspresijo vaše duše.

Druženja bodo ob sredah, v Ljubljani, med 18. in 21. uro, od septembra 2014 do maja 2015.

 

Ta program vam pomaga preusmeriti vašo usodo, jo povezati s poslanstvom in poiskati strasti in radosti, ki vam izpolnijo življenje. Raziskovali bomo, kaj je pomembno za vas.

V tem programu duhovne transformacije bomo razvili svojo osebno moč in odklenili radost, ljubezen  in uspeh. Ali čutite, da ste pripravljeni, da bi živeli srečno, zadovoljno in uspešno življenje, ki ste ga prišli živeti?

Če je tako, se nam prosim pridružite. Ni težko, če  se vam pokažejo tehnike, načini in metode, ki so se skozi leta in mnoge študente in raziskovalce dobrega življenja, izkazali kot zelo učinkovita in uporabna orodja transformacije. Kako bi bilo, če bi imeli tako vodstvo, ki bi vas peljalo v rast skozi radost in ne skozi bolečine, trpljenje in težke preizkušnje? Verjamem, da ko človek pade, se pobere. Moja sposobnost pa je, da iz neuspeha naredim uspeh. To prepričanje me je vedno vodilo v življenju, zdaj v to smer vodim tudi ljudi, s katerimi delam.

Kako ta program deluje?

V tridesetih srečanjih, ki trajajo najmanj tri ure, se vsak mesec nameni eni tematiki, ki se jo obdeluje skozi teorijo, prakso, vaje, terapije, naloge in skozi energetsko zdravljenje. Čez eno leto bomo popolnoma spremenjeni. Med enim in drugim druženjem dobite na voljo pisen material. Povezani ste  svojo mini skupinico, v kateri ste združeni tisti, ki imate podoben, ali isti cilj. Nekateri iščejo ljubeča razmerja, drugi si želijo najti svoj višji cilj, spet tretji notranje občutke miru, sreče in veselja, četrti bi radi znali reševati svoje težave, peti iščejo novo delo, šesti iščejo pomen svojega življenja, sedmi bi se radi povezali s svojim obiljem…

Če ste pripravljeni, da izstopite iz življenja, ki ga trenutno živite in vas ne izpolnjuje in vstopite v svojo moč, odkrijete svoje darove, potem je ta program zagotovo za vas. Ni potrebno spreminjati zunanjih pogojev, ampak samo svojo notranjost.  Ko spremeniš notranjost, se stvari postavijo na svoje mesto brez bolečine. Dane vam bodo veščine in praksa za to, da boste živeli izpolnjujoče življenje. Postali boste del skupnosti največ štirinajstih sorodnih duš, ki podobno razmišljajo in so raziskovalci svojega življenja.

Mesec september bo posvečen iskanju poti v radost.

Usvojili bomo skrivnosti vibracij energij in povezovanja s poljem radosti. Če hočemo spremeniti življenje, velja prestopiti iz polja trpljenja v polje radosti, kjer je visoka vibracija energije, ki začne privlačiti k nam enako energijo – pozitivno. To nam da moč da spremenimo, predrugačimo in uredimo življenje. Ta mesec posvetimo osnovi dela z energijo, učimo se povezovanja z zemeljsko in s kozmično energijo, postajamo alkemisti. Albert Einstein: »Definicija norosti je, delati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate!« Začnemo spreminjati zavest in energijo zato, ker pričakujemo drugačne življenjske rezultate.

 

Oktobra se bomo ukvarjali s spreminjanjem negativnosti v pozitivnosti.

Kaj je karma, kaj je usoda, kako zaključiti s težkimi pogoji življenja, kaj narediti, da »plačamo račun«? Prav to so moje posebnosti, ki jih najbolje obvladam. Ko nam na nekem področju nikakor ne gre, pa smo naredili vse, da bi se spremenilo, je potrebno obvladati  prav posebne veščine, ki zaključijo »slabo karmo«. Samozavedanje je ključ do resnice o sebi in poznavanje metod in načinov kako jezo, strahove in žalosti transformirati, pomeni pot v svetlobo, srečo in ljubezen.  Spoznali bomo čustveno svobodo.

 

November bo v znamenju umetnosti ljubezni do sebe.

Če se mučimo, če čutimo praznino, če nimamo radosti in veselja, če smo obkroženi s težavami, če smo neizpolnjeni… se prav gotovo krivimo, obtožujemo in prepričani smo, da smo nesposobni in ne dovolj dobri. Ta mesec je namenjen spreminjanju samoobtoževanja, negotovosti o sebi v zdravo samozavest. Učimo se sprejeti sebe in si nameniti ljubezen in spoštovanje. Učimo se spreminjati negativna prepričanja o sebi. Delamo z občutki krivde, transformiramo depresijo, samoobtožbe in se učimo gotovosti v sebe. Ko se cenimo in ko se zavedamo, da smo vredni in da smo čudoviti ljudje, življenje postane pisano in celovito. Le takšni lahko srečujemo ljudi, ki prav to v nas prepoznajo – našo vrednost, posebnost in lepoto.

December bo poln radosti

Ali znamo praznovati, se veseliti, se družiti s prijatelji? Ali imamo skupnost, ki ji pripadamo? Ali pa so v nas samo strahovi, bojimo se povezovanja z ljudmi, ker nas je strah, da nas bodo spet ranili, prizadeli, zavrnili ali obsodili? Če tako, potem ne moremo srečati usodnega partnerja, tudi ne dovolj kakovostnih poslovnih partnerjev ali pa strank, saj se ves čas in morda nezavedno – branimo.  Učimo se povezovanje z radostjo in s sprejemanjem, sproščamo strah, da bomo spet zavrnjeni in obsojeni.  Hvaležnost, darovanje, povezovanje, skupnost, sprejemanje… so tematike tega meseca.

 

Januarja  se odločimo, da bo leto pred nami - naše leto čudežev.

Kaj je za vas pomembno? Kaj si želite? Postavili si bomo tri cilje, ki jih bomo s pomočjo strukture izpolnjevali celo leto. Razjasnili bomo svojo vizijo in se učili želje spreminjati v realnost.  Obvladovali bomo tehnike in strategije alkemije sreče. Spoznavali bomo kako deluje zakon privlaka, sledili svojim največjim željam in se jih učili realizirali, izpolnili. Ukvarjali se bomo s tem, kako umakniti blokade tistega, kar nam preprečuje, da bi dobili to, kar si najbolj srčno želimo. Pred nami je mesec čudežev.

 

Februarja se odpiramo zato, da sprejemamo.

V skoraj dveh desetletjih prakse dela z ljudmi spoznavam, da je največji problem tega, da ne dobimo, kar si želimo prav ta, da ne znamo in zmoremo sprejeti. Obstaja poseben razlog - naše srce je zaprto, ker je bilo pred tem tolikokrat ranjeno, da ne zaupa več. Če imamo zaprto srce in delamo samo na ravni volje, je možno, da velikokrat dobimo stvari, ki si jih želimo, hkrati pa spoznamo, da nas to sploh ne osrečuje. Ko odpravimo to prepričanje, ko odpremo srce, se nam začnejo dogajati čudeži, ki prej niso mogli do nas, čeprav so si tega želeli.

 

Marca bomo ustvarjali finančno obilje.

Denar je energija. Energija pa obstaja na vseh nivojih našega življenja. Energija smo mi in okolje v katerem živimo. Zaradi čustvenih bolečin ustvarjamo blokade. Boleča izkušnja iz preteklosti povzroči, da nezavedno zaustavimo pretok energije takoj, ko zaslutimo,da se nam približuje podobna izkušnja. Pomeni, da blokiramo - zaustavimo dotok energije, ki ne more do nas. Tako ravnamo tudi z energijo denarja. Če nam ga primanjkuje, pomeni, da smo zaustavili svoboden dotok te energije do nas. Ustvarili smo blokado, ki nam onemogoča blagostanje. Izobilje ne pomeni, da imamo kvantiteto stvari, temveč kvaliteto. Pomeni, da imamo tiste reči, ki nas zadovoljujejo. Vsak od nas ima svoj vzorec izobilja. Nekomu izobilje pomeni ogromno denarja in stvari, drugemu pa manj. Nič od tega ni narobe ali prav. Torej, tudi če smo na duhovni poti, ni slabo ali napačno, če želimo imeti veliko denarja. Naše potrebe so naša pravica, pravica do tega, koliko in kaj želimo imeti.

 

Aprila bomo posvetili izpolnjujočim in ljubečim odnosom.

Morda sem večno naivna optimistka, ki si za vse nas želi samo dobro, ampak trdno verjamem, da ima vsaka duša svoj popolni par, ljubezen svojega življenja. Napako naredimo, ko v mladosti nevedni in ne preveč modri, neučakani in v popolni zmedi o tem, kaj ljubezen je, zagrabimo  prvega človeka in se zapletemo v razmerje, iz katerega potem težko zrastemo, se spremenimo v nekoga, ki lahko ljubi globoko in pristno.  Iz tega potem nastanejo prepričanja in vzorci, ki sedejo v naš ego.

Človek mora samo odpreti oči in spoznati, da to, kar zdaj misli da je ljubezen, ni. Naučiti se mora nove abecede. Zdaj je na pol analfabet in odnose prebira napačno, na osnovi tega deluje. Rezultati so vidni. Kaos, ločitve, osamljenosti, sovraštva, depresije, nerazumevanja, agresije…  Odgovorni smo vsi.  Učimo se nove abecede ljubezni, spoznavamo zakaj naši odnosi ne delujejo.

 

Maj – mesec hvaležnosti, sinteze vsega v celoto in slovesa.

Maj bo posvečen svobodi in življenju v svetlobi.  Živeti v sedanjem trenutku, izbirati stvari, ki ti prinesejo več svetlobe, radosti in zaupati novitetam.  Iz vsega bomo ustvarili celoto, se z njo povezali in si dovolili vstopiti v novo.

 

Ali bi si želeli delati v Institutu radosti?

 

Če tako, se nam prosim pridružite. Celo leto smo v strukturi, ki nas drži, podpira in vodi v spremembe. To strukturo vodim s popolno srčno predanostjo, skrbjo za posameznika in s skoraj dveh desetletij izkušenj pri delu s tisočimi ljudmi. Osvojili boste izjemno veščino, kako imeti večji vpliv na svoje življenje in še to z lahkoto. Uporabljam vsaj dvajset različnih metod od aktivnih do vodenih meditacij, NLP programiranja, samohipnoze, dela z energijami, Kod zdravljenja, zakona privlaka, dela s podzavestnimi prepričanji, delati z negativnimi čustvi…  

Verjamem, da se vam navdušila in da vam je program všeč, zdaj pa je na vrsti še tisti del, ki navadno ljudi zaskrbi ali odtegne, to je cena programa. Vprašajo se, kako bodo plačevali svoje stroške življenja, če bodo ves ta denar namenili Institutu radosti? Ali je to sploh toliko vredno?

V programu skozi vodenje, celo vrsto metod, teorije, zapiskov in zdravljenja dobite vsaj trikrat več, kot je zaračunano.  Najpogosteje slišim ljudi reči, srečna bom, ko bom srečala usodnega partnerja, ali pa zaslužila ____ to vsoto denarja na mesec. Srečna bom, ko bom imela svojo hišo, ali pa, ko bom vsaj dvakrat na leto potovala… In ljudem se take želje nenehno izpolnjujejo, toda ob tem spoznajo, da je bila njihova sreča le kratkotrajna. Nihče nas ne uči umetnosti srečnega, izpolnjenega in uspešnega življenja, ko najdemo svoj namen in pomen. Ne znamo vplivati na svoje življenje z lahkoto in če se tega naučimo in usvojimo, zame takšna življenjska izkušnja nima cene. Kar seveda ne pomeni, da je brezplačna. Denar je neizmerna moč in je velik učitelj. Način s katerim služimo denar, misli, ki jih mislimo in občutki, ki jih čutimo v povezavi z denarjem, način s katerim ga trošimo, vse to določa, ali bo naš denar pozitivna moč, ki ustvarja dobro v našem življenju, ali pa je destruktivna moč, ki nam življenje uničuje. Energija denarja je sama po sebi popolnoma nevtralna. Moč ali nemoč ji dodamo skozi prepričanja in sodbe, ki jih imamo o denarju.  Torej, kakšno ceno imajo stvari, ki niso koristne in dobre? In kakšno ceno imajo stvari, ki nam pomagajo koristno spreminjati življenje?

Torej, imam proces, imam orodja in po enem letu z mano boste spremenjeni. Vsi potrebujemo življenje, ki ima namen in ki pusti srčen vpliv na življenja drugih ljudi. In ne smemo zapraviti dar, s katerim smo se rodili. Na koncu programa boste vedeli, da ste nekaj posebnega, da ste srčna svetloba.

 

TA PROGRAM JE ZA VAS ČE:

-          Ste se zavezali samemu sebi, da sledite večji jasnosti o tem kdo ste, in ste pripravljeni narediti velike korake do svoje sreče.

-          Če želite živeti pomenljivo življenje in si izpolnjevati največje želje.

-          Če ste pripravljeni na večje spremembe, ki bodo vodile vaše življenje do naslednje stopnje.

-          Ta program je za vas, če želite pustiti odtis v življenju drugih ljudi tako, da delite svojo modrost in tako, da se postavite za svojo zdravo moč.

-          Ta program je za vas, če ste pripravljeni izpustiti vse tisto, kar ne služi v vaše najvišje dobro.

-          Ta program je za vas, če imate velike sanje, ali pa si želite takšne in niste več pripravljeni, da bi izgubili še en dan tako, da tem sanjam ne sledite. 

-          Če ste pripravljeni, da sledite svoji resnici, da vrednotite svoje darove, da ste pošteni do sebe in drugih in postavite nove temelje uspehu, pod vašimi pogoji.

-          Ta program je za vas, če iščete pomenljive prijatelje in ljudi, ki cenijo globino, pomen in rezultate.

-          Ta program je za vas, če želite delovati tam, kjer je za vas pomembno.

TA PROGRAM NI ZA VAS ČE:

-          Ta program ni za vas, če merite svoj uspeh na osnovi sodb in mnenj drugih ljudi.

-          Ta program ni za vas, če iščete tehnike in taktike dela z drugimi ljudmi in vas ne zanima vaše notranje delo s samim seboj.

-          Ta program ni za vas, če vas zanima samo to, kako bi zaslužili več denarja.

-          Ta program ni za vas, če potrebujete garancije, obljube in zagotovila zato, da vstopite v to, kar resnično želite.

-          Ta program ni za vas, če niste nikoli delali nič v zvezi z osebnostno rastjo, ali samorefleksijo.

-          Ta program ni za vas, če se pretirano poistovetite s svojo zgodbo in niste pripravljeni rasti.

-          Ta program ni za vas, če ne vrednotite rast in razvoj, kot del svoje poti.

-          Ta program ni za vas, če hočete narediti naslednji korak, ampak je za vas, če se hočete katapultirati naprej J

SVOJ NAMEN ŽIVLJENJA NAJDEMO V STVAREH, KI NAM POMENIJO VELIKO, IN TAKRAT, KO PRISPEVAMO SVOJE ŽIVLJENJE V NEKAJ, KAR JE VEČJE OD NAS.

Bo to vaše leto?

 

PROGRAM

Je sestavljen iz 30 druženj, ki potekajo ob sredah  med 18,00 in 21,00 uro v Ljubljani.

Začnemo 17. septembra 2014, zaključimo 20. maja 2015.

 

Posamezna druženja potekajo:

 17. in 24. septembra 2014

01., 08., 15., 22., in 29. oktobra 2014

12., 19., in 26. novembra 2014

03., 10. In 17 decembra 2014

21. in  28. januarja 2015

14., 11. In 18.  februarja 2015

04., 11., 18. In 25 marca 2015

01., 08., 15., 22. In29. aprial 2015

06., 13. In 20. maja 2015

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.

KOTIZACIJA 

Cena celoletnega programa je  1.800,00 € z vključenim DDVejem.

Možnosti plačila so:

1.       Z  nakazilom v enkratnem znesku do 15.06.2014 imate 300,00 E popusta, v tem primeru je cena programa 1.500,00 €

2.       Z nakazilom do 15. 9.2014 imate 200,00 E popusta, v tem primeru ej cena 1.600,00 E 

3.       Nakazilo v  3 obrokih po 600,00 E vsak obrok. V tem primeru je cena 1.800,00 E

4.       V 10 obrokih po 185,00 €, z začetkom 1. avgusta 2014 do 1.maja 2015, v tem primeru je cena 1.850,00 

INFORMACIJE

www.varjakalisnik.si

Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana

E mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.

PRIJAVA

Najprej se preliminarno prijavite prek  E maila ali po telefonu, po kratkem pogovoru vam pošljemo v podpis dogovor. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00   05-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Institut radosti 2014 - 2015.

 

Program v celoti vodim Varja Kališnik.   Toplo vabljeni!

 
Privlak usodnega partnerja

PROGRAM maj 2014

 

Ste pripravljene srečati vašega usodnega moškega? Ta program vam bo pomagal povečati to možnost, saj se boste učile povezovanja z energijo na ravni duše in postale vir ljubezni. Če redno izvajate procese privlaka vašega življenjskega partnerja, se temu ne morete več izogniti. J

Začenjamo s procesom privlaka usodnega moškega našega življenja! Na vrsti je alkimija.

 

1. Del: sreda 7. maja 2014

S prvo vodeno vizualizacijo ustvarimo stik s svojo dušo. Učimo se dvigniti na raven duše, delati s svetlobo, tam poiščemo stik s sorodnimi dušami. Teh duš je kar nekaj, najmanj tri do pet. Vsi so potencialni partnerji. Ko pomislimo kakšno osebo želimo privlačiti v življenje, se navadno vprašamo ali je to mlajša duša, ali je enako stara duša, ali je starejša. Z mlajšo dušo mi postanemo učiteljice in to je lahko čudovito, če se hoče mlajša duša učiti od nas in rasti izjemno hitro. Z dušo iste starosti, smo na podobni poti in eden drugemu odsevamo podobne lekcije. Veliko je preizkušenj, še več je radosti. S starejšo dušo postanemo učenke in preizkušnja je, da nas vse sili v hitro rast. Ko izberemo ustrezno dušo, pogledamo, kako se počutimo ob tej duši. Ali se počutite odprti in se širite, ali svetloba postaja svetlejša, ali se duša druge osebe odzove na to? Opazujete vse to, vaša duša se igra z dušo te osebe, sta kot dva majhna otroka, ki skupaj raziskujeta življenje. Osebe, ki jih srečamo na ravni duš so pripravljene se srečati z nami tudi na ravni zemlje.   

Z drugo vodeno meditacijo se odločimo kakšno sorodno dušo si želimo ob sebi. Skozi serijo vprašanj spoznamo svojo globljo željo, srčno. In nato smo vodeni, da se na ravni dušne povezave srečamo z dušo usodnega moškega, ki smo ga izbrale. Najini duši se združita, to je čudovit občutek. Iz našega srce v njegovo in obratno tečejo valovi ljubezni…

Seveda je med vodenimi delavnicami prostor za teorijo, pogovore in vaje, ki nam pomagajo dvigovati nivo energije zaradi česar postanemo magnet, ki privlači želeno.

 

2. Del: sreda 14. maja 2014

V prvi vodeni vizualizaciji se učimo o osebi, ki smo jo srečale na nivoju duše. Ali ima ta oseba pot in duhovno rast, ki se sklada z našo? Kaj ta oseba išče v svojem razmerju? Dušo te osebe prosimo, naj nam pokaže svoje življenje, odpremo se, da sprejmemo splošna sporočila, občutke o tem. Prosimo dušo, da nam pove več o osebnosti naše duše dvojčice, je ta oseba tiha ali rada govori? Je rad sam, ali se rad druži? Občutimo občutek o osebnosti in pogledamo način, na katerega on ljubi. Začnemo mu pošiljati ljubezen in opazujemo kako jo sprejema.

V drugi vodeni vizualizaciji tega dne gremo v prihodnost in začnemo raziskovati kakšen bi bil lahko odnos s to osebo. Uživamo, raziskujemo in se sproščamo v tem postopku. Opazujemo sebe, kako se spreminja naš dan, ko smo s to osebo? Kateri so največji darovi v tem odnosu? Katere kvalitete bo ta odnos obudil in kakšno moč bomo razvile zaradi tega? Kaj je višji namen tega odnosa? In podobno.

Ta dan se torej spoznamo z energijo te osebe in jo raziščemo.


3. Del: sreda 21. maja 2014

V prvi vodeni meditaciji se pripravimo za svojega usodnega moškega tako, da izpustimo tiste podobe iz preteklosti, ki so nam onemogočale, da bi se združile z ljubljeno osebo. To so podobe o lastni nevrednosti, občutki krivde, zamere, obsodbe… te misli odstranimo, saj pripadajo preteklosti in nimajo prostora v prihodnosti. In prepoznamo, kako bo on lahko srečen, ko nas bo končno spoznal in prepoznal kako čudovite ženske smo. Opazovale bomo, kakšna čudovita darila lahko prispevamo v odnos. Ko ljubimo in spoštujemo sebe, takrat smo ljubljene in spoštovane. Duša dvojčica nam da samo to, kar si pred tem same lahko podarimo in če se sovražimo, kritiziramo in obsojamo, bo on samo naše ogledalo.

V drugi vodeni meditaciji tega dne pogledamo globlje vase in srečamo »notranjega svetovalca«, ki nam razkrije, ali si res želimo dušo dvojčico. Učile se bomo spreminjati misli in ideje, ki nas umikajo in zadržujejo da bi imela tako ljubeče partnerstvo.

 

4. Del: sreda 28. maja 2014

V prvi vodeni vizualizaciji bomo delali s tistimi podosebnostmi, ali s tistim delom sebe, ki se upira odnosu. Ta del sebe bomo uravnale z vizijo sebe ki je v odnosu z usodnim moškim svojega življenja.

V drugi vodeni vizualizaciji pokličemo to osebo k sebi. Vstopile bomo v Tempelj svetlobe in poklicale k sebi dušo, ki smo jo izbrale. Praznovale bomo zato, ker bomo imele odnos, ki smo ga najprej začele na nivoju visokih energij, v katerih obstajajo mojstri dela z energijo. Pripravljene ste.

***

 

Ta program vam bo pomagal na ravni duše ustvariti odnos s pomembno osebo vašega življenja. Ko je ta odnos na višjih nivojih opravljen, je samo še vprašanje časa kdaj se to zgodi na nivoju zemlje. Ko srečamo to osebo čutimo, da jo že dolgo poznamo in on ima prav iste občutke. V trenutku se vajini energiji združita in vstopita v ravnovesje. Na ta način se lahko odprete najvišji ljubezni, kot je le možno.

 

Datumi delavnic so: 7., 14., 21. In 28. maja od 18 do 21 ure.

 

Cena programa je 180,00 EUR.

 

INFORMACIJE in PRIJAVA do 02.05.2014Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984.   REFERENCA: SI00  05-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ljubezen, maj 2014.

 

Drage dame, toplo vabljene, veselim se dela z vami.

Varja Kališnik

 
INTENZIV DENARJA

 

Delavnica bo v Ljubljani, 29. in 30. marca 2014

 

Predstavljam vam možnost intenzivnega dela z energijo denarja, ki prinese odlične rezultate v realnem življenju. Delali bomo z metodami privlaka, spoznavali zakaj in kdaj te metode ne delujejo; odkrivali omejujoča prepričanja ki branijo, da bi zaslužili toliko, kot potrebujemo; odpravljali prepričanja, ki nas zadržujejo, da ne živimo v obilju, ter jih nadomeščali z novimi, nam koristnimi. Učili se bomo delati z energijo denarja, jo čutiti, širiti.  Skratka, vaje, metode, teorija in praksa o tem, kako postati magnet denarja. To delo je znanost in je sistem. Lahko ga zlahka usvojimo.

Če bi radi odkrili skrivnosti manifestacije, če bi se radi zavedali o svojih brezmejnih potencialih, če bi se radi prenovili, osvežili in živeli svoje življenje tako, kot je bilo mišljeno, torej iz prostora čistih možnosti, brez omejitev, potem prosim lepo, se nam pridružite. 

Isto privlači isto. Nič ne more biti bolj enostavno, kot je formula privlaka. Vendar, ni dovolj, da si zavestno ponavljamo afirmacijo: »Jaz privlačim obilje.« Gre za podzavestne misli, te so tiste, ki imajo pravo moč privlaka. Če si zavestno ponavljamo misli, ki privlačijo k sebi obilje, podzavestno pa si lastimo prepričanja kot so: »Denar ne raste na drevesu; denar je vzrok vsega slabega na svetu; denar je umazan; denar ne osreči…« potem imamo v sebi velik konflikt, saj se zavest trudi za eno stvar, podzavest pa deluje ravno obratno. Na ta način se izniči vsako delovanje zakona privlaka, v nas pa ustvari napetost. Vaša realnost je, da trdo in pošteno delate, pa ni finančnega obilja, morda komaj shajate. Ali pa zaslužite veliko denarja, ki vam takoj spolzi iz rok. In prva misel, ko pomislite, da ga rabite več je, da ne morete delati več, kot že delate, ker je nemogoče, ste utrujeni, izmozgani, nimate več energije. Če je vaša misel, da je denar vzrok vsega slabega, potem pomeni, da se ga bojite. V tem primeru sploh ne pride, morda ste brez službe, ali pa živite na minimalnih dohodkih.

Če se želimo naučiti delati z energijo denarja, se moramo naučiti delati s sabo. Obstaja vrsta hitrih in enostavnih metod in tehnik, ki nam ponudijo izjemen uspeh na tem področju.  

Toplo vabljeni, zabavno bo, kreativno, navdihujoče in transformacijsko.  

 

Delavnico vodim Varja Kališnik.

 

Cena delavnice  je 130,00 EUR

Za prijave s plačilom do 21.03.2014 pa je cena 100,00 EUR.

Več informacij  na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in vsak delovnik do 15 ure na  041/ 836 779. Rok prijave do 25. 03. 2014

 

Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana

IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984.

REFERENCA: SI00  03-2014.

NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana.

KODA NAMENA: OTHR.

NAMEN PLAČILA: Denar, pomlad 2014.  

 

Urnik delavnice: V soboto in nedeljo med 9,00 in 17,00 uro, z odmorom za kosilo ali akvo.

Varja Kališnik               

 

 
«ZačetekPrejšnja12NaslednjaKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani