DOMOV
INTENZIV DENARJA

 

Delavnica bo v Ljubljani, 29. in 30. marca 2014

 

Predstavljam vam možnost intenzivnega dela z energijo denarja, ki prinese odlične rezultate v realnem življenju. Delali bomo z metodami privlaka, spoznavali zakaj in kdaj te metode ne delujejo; odkrivali omejujoča prepričanja ki branijo, da bi zaslužili toliko, kot potrebujemo; odpravljali prepričanja, ki nas zadržujejo, da ne živimo v obilju, ter jih nadomeščali z novimi, nam koristnimi. Učili se bomo delati z energijo denarja, jo čutiti, širiti.  Skratka, vaje, metode, teorija in praksa o tem, kako postati magnet denarja. To delo je znanost in je sistem. Lahko ga zlahka usvojimo.

Če bi radi odkrili skrivnosti manifestacije, če bi se radi zavedali o svojih brezmejnih potencialih, če bi se radi prenovili, osvežili in živeli svoje življenje tako, kot je bilo mišljeno, torej iz prostora čistih možnosti, brez omejitev, potem prosim lepo, se nam pridružite. 

Isto privlači isto. Nič ne more biti bolj enostavno, kot je formula privlaka. Vendar, ni dovolj, da si zavestno ponavljamo afirmacijo: »Jaz privlačim obilje.« Gre za podzavestne misli, te so tiste, ki imajo pravo moč privlaka. Če si zavestno ponavljamo misli, ki privlačijo k sebi obilje, podzavestno pa si lastimo prepričanja kot so: »Denar ne raste na drevesu; denar je vzrok vsega slabega na svetu; denar je umazan; denar ne osreči…« potem imamo v sebi velik konflikt, saj se zavest trudi za eno stvar, podzavest pa deluje ravno obratno. Na ta način se izniči vsako delovanje zakona privlaka, v nas pa ustvari napetost. Vaša realnost je, da trdo in pošteno delate, pa ni finančnega obilja, morda komaj shajate. Ali pa zaslužite veliko denarja, ki vam takoj spolzi iz rok. In prva misel, ko pomislite, da ga rabite več je, da ne morete delati več, kot že delate, ker je nemogoče, ste utrujeni, izmozgani, nimate več energije. Če je vaša misel, da je denar vzrok vsega slabega, potem pomeni, da se ga bojite. V tem primeru sploh ne pride, morda ste brez službe, ali pa živite na minimalnih dohodkih.

Če se želimo naučiti delati z energijo denarja, se moramo naučiti delati s sabo. Obstaja vrsta hitrih in enostavnih metod in tehnik, ki nam ponudijo izjemen uspeh na tem področju.  

Toplo vabljeni, zabavno bo, kreativno, navdihujoče in transformacijsko.  

 

Delavnico vodim Varja Kališnik.

 

Cena delavnice  je 130,00 EUR

Za prijave s plačilom do 21.03.2014 pa je cena 100,00 EUR.

Več informacij  na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in vsak delovnik do 15 ure na  041/ 836 779. Rok prijave do 25. 03. 2014

 

Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana

IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984.

REFERENCA: SI00  03-2014.

NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana.

KODA NAMENA: OTHR.

NAMEN PLAČILA: Denar, pomlad 2014.  

 

Urnik delavnice: V soboto in nedeljo med 9,00 in 17,00 uro, z odmorom za kosilo ali akvo.

Varja Kališnik               

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani