DOMOV
Kako ustvarimo novo življenje

  

Vabilo na osem delavnic

KAKO USTVARIMO NOVO ŽIVLJENJE

 

Vsi hočemo boljše življenje in vsem nam nekaj preprečuje, da bi se to zgodilo. Že desetletja zrem v življenja drugih ljudi in iščem rešitve za njihove in svoje tegobe. Spoznala sem, da povprečnega človeka v življenju obišče 3 do 5 težkih preizkušenj. Bolezni, ločitve, težave z otroki, težavna partnerstva, pomanjkanje denarja, težke razmere v službi, bankrot, neuspešno podjetništvo, alkohol, droga…

In ljudje mi razlagajo, Varja, če bi jaz lahko razrešil ta svoj velik problem, bi moje življenje bilo dobro. Ampak jaz ne verjamem zato, ker takega primera doslej še nisem videla. Vsak, ki je razrešil en svoj velik problem, je bil srečen le malo časa, ker se je takoj zatem pojavil nov problem.

Razlog je na dlani. Če želimo ustvariti novo življenje, moramo imeti prava orodja.  Če z nožem zarežete po pomaranči, se razpolovi, če z nožem zarežete po vodi, se nič ne zgodi. V prvem primeru je bil nož pravo orodje, v drugem pa ne in mi naredimo največjo napako, ko živimo življenje samo iz enega in istega barvnega odtenka.

Vabim vas na serijo osmih triurnih delavnic, ki se bodo dogajale v Ljubljani ob četrtkih med 18 in 21 uro. Začnemo 23. oktobra in končamo 18. decembra. Ne glede na to, na katerem področju imate težavo, ki se že dolgo ne premakne, če osvojite filozofijo novega življenja, orodja sprememb, in vse te  korake izvajate redno, se bo že v kratkih tednih poznalo, da je v vaše življenje zapihal nov veter dobrih sprememb.

Ta osem tedenski program je sestavljen iz osmih druženjih, vsako traja najmanj 3 ure. Podprt s pisnim materialom in celo vrsto metod in načinov, ki pomagajo k hitri spremembi. Navadno je ključ do korenitih sprememb v življenju prav zavedanje, to, da globlje vidiš sebe, prepoznaš stvari, ki te vodijo, lekcijo, ki te je čakala. Če vse to pospremimo z metodami ali načini, s katerimi spremenimo kar ne deluje, ali kar moti, je uspeh po katerem hrepenimo, zagotovljen.

 

V procesu se ločimo od starih bolečin, se postavimo na lastne noge; transformiramo odnos do sebe in do življenja; odpremo srce in odklenemo svojo atraktivno moč in privlak dobrih izkušenj.

 

To je čudovit, potenten proces, zakaj ga ne bi opravili skupaj v dobri družbi maginj in magov življenja?

 

Skupina ne bo večja od 16 udeležencev.

Toplo vabljeni

 

Program vodim Varja Kališnik.

 

TERMINI DELAVNIC

Delavnice potekajo ob četrtkih med 18,00 in 21,00 uro.

23. oktober 2014

06. 13. 20. 27. November 2014

04. 11. 18. December 2014

 

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.                                                                                             

 

KOTIZACIJA            

Cena celtnega programa, vseh osem triurnih delavnic skupaj z materialom in z metodami je  350,00 € z DDvejem. Možnost plačila tudi na obroke, lahko naredimo plan plačil. Če se prijavite s plačilom do 17. 10. 2014 je le v tem primeru cena celotnega programa 290,00 EUR.   

 

INFORMACIJE in PRIJAVA do 20.10.2014

Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00   10-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ustvarimo novo življenje 2014.

ODZIV UDELEŽENKE:

Preden sem začela obiskovati delavnice, sem bila kot ekonom lonec, tik pred tem, da me raznese. Naučila sem se, da sem se začela zavedati svojih čustev jih sproščati, da sem začela delati na tem, da se imam rada, da se sprejemam. Opazujem svoja čustva, se jih zavedam in jih poskušam sprejeti ali sprostiti. Obsojala sem, bila sem jezna, žalostna, nesrečna in za vse to sem krivila druge. Iskala sem zunaj sebe, zdaj iščem v sebi, ni vedno prijetno ampak počutim se boljše, čutim olajšanje. Ne želim biti ločenka, ne želim, da hčerki živita brez očeta, toda vse to zdaj ne bi zamenjala za to kar sem imela prej. Ogromno dela me še čaka toda zdaj ni več poti nazaj in tako kot je bilo ne more (in ne sme) biti več. Moj cilj je, da postanem bolj odprta, sproščena, srčna, pozitivna. Želim ljubiti in biti ljubljena. Želim delati prav in dobro. 

 


 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani