DOMOV
Marčevski intenziv

Vabim vas na

 

INTENZIV

 

To je dvoinpoldnevna delavnica v Ljubljani;

od 4. do 6. marca 2016.

 

 

Intenziv je delavnica, ki ima podobo življenjske izkušnje. Sestavljena je iz vrste aktivnih telesnih metod in medirtacij gibanja, dihanja, plesa, joka, smeha… z namenom, da vas notranje izmuči, da vas tako izmuči, da se na koncu predate in prepustite notranji sprostitvi. Intenziv  je za tiste, ki si želijo sprememb.

Podpiram vas, da se preko unikatnih vaj in meditacij povežete z avtentičnim delom sebe, s tistim, ki ga že dolgo pogrešate in ki vas bo podprl da spet najdete sebe. Ko se naučimo živeti z odprtim srcem, nam to pomaga obuditi strast do življenja, s katero lahko realiziramo vse svoje potenciale in vrednote. Iz tega dela  sebe, iz zaupanja in ljubezni do sebe, življenje postane vabilo in potrditev lepega, vse postane možno.

Ljudje pridejo k meni po pomoč zaradi vseh vrst težav. Mislijo, da če bodo rešili težavo, potem bo vse dobro. Jaz pa se na vse pretege trudim, da bi jim razložila, da življenje tako ne deluje. Veste, kaj edino pomaga?

Samo to, da se spremenimo. Mi se spremenimo. 

Svojo notranjost, ne samo svojega vedenja, ne tega, kar na ven kažemo, ampak svoj svet misli in čustev. Da bi uspeli v tem, je treba imeti sistem in pravo vsebino. Ta sistem ni logičen, ne da se ga razumsko razložiti. Zato vedno presenečam, ko vodim skozi sistem sprememb, prav posebej zato, ker ljudje hitro spoznajo da pomaga.

Namen Intenziva je, da se premaknemo globlje v sebe in vadimo nove načine bivanja. Spodbujamo se, da iščemo pozitivne rešitve zase in za druge. Učimo se posredovati svojo energijo tako, da kreiramo ljubeče odnose, da dosežemo več razumevanja v svojih čustvenih vzorcih. Vadimo umetnost odpuščanja, ki nas potem vodi v pristen občutek hvaležnosti. Cilj je, da spoštujemo svojo enkratnost, da razvijemo zdrav občutek samospoštovanja, ki je osnova samozavesti.

Kaj bomo delali?

Plesali. Meditirali. Sproščali čustva. Pismeno odgovarjali na vprašanja o sebi. Se smejali. Jokali. Opuščali preteklost. Komunicirali iz srca. Prakticirali hvaležnost…

Cilj takšnega dela na sebi je, da udeležencu odstre pot najvišjega potenciala njegovega življenja. Posledica je polno življenje, občuteno z vsemi občutki. Namera je, da postanete ljubeče in srečno bitje.

Intenziv je aktivna, dinamična delavnica, je čisti proces, malenkost teorije, je zgolj delo na sebi z namenom, da opustiš čustvene napetosti, zamere, strahove, sovraštvo, žalost, depresijo, vse, kar te tare in zaradi česar ne moreš živeti polno in radostno. Nagovarja te v sprejemanje resnice o tem kdo si in ti hkrati ponudi rešitve. Ves čas si cilj dela ti. Tvoja čustva, misli, stres, tvoje drame, tvoje sovraštvo do sebe, tvoj notranji boji s sabo in seveda na drugi strani iskanje ljubezni, odpuščanja, radosti in miru.  

Vsi si želimo vplivati na okolico tako, da bi se nam dogajale stvari, ki si jih želimo doživeti in živeti. Vendar nihče nima te moči, da bi vplival na drugega. Edino moč ki jo imamo, je moč nad sabo, ki pa ne sme biti agresivna, sicer postaneš sovražnik sebi, edinemu bitju od katerega se nikoli ne moreš ločiti. Nesmiselno je, da se ne sprejemamo, da se sovražimo, popravljamo, da iščemo popolnost, da sploh nimamo stika s sabo, da v resnici ne vemo kdo smo. In potem si želimo da bi se zunanji svet spremenil, ker več ne moremo zdržati vsega tega pritiska.

Sprostiti se v bitje tega kdor si, spustiti nekoliko obrambne zidove, si dovoliti se odpreti, zaupati življenju, to so prvi koraki proti svojemu srcu. Ko ga dosežemo, se nam življenje sprosti, uživamo sami s seboj in z drugimi. Sprejmemo izzive in preizkušnje, saj čutimo da so samo učilnica življenja in nič drugega.

 

Intenziv bo v Ljubljani 4.  5. in 6. marca 2016.

V petek 4. marca med 18. in 21. uro.

V soboto 6. marca med 7. in 18 .uro in v nedeljo 7. marca med 7. in 15. uro.

Med odmori bo čas za kavo in kosilo.

 

Cena Intenziva je 220 EUR, s plačilom do 25. 2. 2016 si zagotovite popust, cena v tem primeru je 180 EUR.  Po prijavi vam pošljemo vse informacije glede plačila, prostora in ostalega.

 

Prosim prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali na 041 836 779 vsak delovnik do 17. ure. Prijave sprejemamo do teden dni pred vsako delavnico oziroma do zapolnitve.

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani