DOMOV
NAREDI PROSTOR PARTNERSKI LJUBEZNI

 Predstavitveni program deset-tedenskega sklopa delavnic:

NAREDI PROSTOR PARTNERSKI LJUBEZNI

 

Ali o tem, kaj blokira da vi, čudovita ženska, ne pridete do čudovitega romantičnega partnerskega odnosa z moškim svojega življenja.

In deset načinov kako to spremeniti in v svoje življenje pripeljati ljubezen, ali njega.

Ozdraviti srce, odkriti radost, najti smisel življenja.

 

Živimo v času, ko se v povprečju srečamo vsaj s tremi ali petimi pomembnimi partnerji v življenju. To pomeni, da imamo za samo vsaj nekaj bolečih razhodov in ločitev. Če tega ne predelamo, vzorce in bolečine prenašamo v vsa nova razmerja. Srce potem ni več odprto in ne ljubi svobodno, boji se, da bo spet ranjeno.

Čustvena svoboda pred bolečimi čustvi je nekaj najboljšega, kar si lahko podarimo. Če transformiramo energijo intenzivnih čustev v čustva, ki transformirajo naše življenje, ne bomo nikoli več neznansko trpeli. Če ta pozitivna čustva potem gradimo, negujemo in povečujemo, življenje dobi pomen, namen in smer, ki vodi v užitek.

 

1. Del: Predstavitev

V prvem srečanju bomo videli, kako so prejšnja partnerstva oblikovala način, kako vidite partnerstva, kaj je vaš vzorec o tem, kaj ljubezen je, in kako je vse to igralo glavno vlogo v realnosti  vašega partnerskega odnosa…

Iz tega ste razvili predstave o tem, kdo ste, kdo je drugi in kaj je ljubezen. Predvsem pa ste iz tega razvili občutke o svoji vrednosti v partnerskem odnosu.  

Spreminjali bomo vse te boleče občutke, spominom jemali moč, da kreirajo našo vsakdanjost. Nezaceljene pretekle bolečine nas podzavestno silijo, da vedno izberemo istega moškega. Če pa je drugačen, ima samo drugi destruktivni vzorec, ki nas spet rani. V našem življenju zato ni pravega, čudovitega partnerja in iskrene, tople in globoke partnerske ljubezni. Prava ljubezen prinese radost, podporo, združevanje, užitke, senzualnost, seksualno sproščenost…

Prva stvar, ki nas bo usmerila na pot transformacije je, da rečemo »DA« spremembam, predvsem pa sebi, svoji želji, da najdemo pravo ljubezen svojega življenja, tistega:«THE ONE«, kot popularno rečemo.

 

2. Del: Odložimo prtljago preteklih in težkih zvez, ločimo se od preteklih bolečin in preteklih partnerjev

Ločitev, razhod je lahko najbolj travmatična stvar, ki se nam zgodi v življenju. Nihče ne uide občutkom praznine, obupa, osamljenosti, strahu pred samoto, besa, sovraštva, žalosti, globoke parajoče bolečine, ko se razidemo. Bolečina je v obeh, ne glede na to kdo je zapustil in kdo je zapuščen. In čisto vseeno je, ali je bila to kratka, mladostna zveza ki je trajala le nekaj mesecev, ali pa pol stoletja trajajoči zakon. Razhod pusti posledice, ki lahko za vedno spremenijo človeka, če ločitve pravilno ne transformira. Nerazčiščena bolečina ostane kot strah, ko srečate nekoga, ki vam lahko odpre srce. Ostane kot obsodba in agresija, če so z vami delali kruto, če so vam strli srce.  In potem na nezavedni ravni odklonilno, prestrašeno in z obrambo obravnavate vse nove zveze. Vlečete umazano preteklost v čisto sedanjost.

Ne glede na to, ali greste zdaj skozi ločitev, ali pa ste takšno utrpeli v preteklosti, še vedno ste lahko ujeti v krog, brez izhoda. Morda je ta ujeta, nepredelana bolečina postala vzorec, ki vas nenehno sabotira. Sabotira vašo srečo, radost in veselje. Življenje je brezupno, vse je megleno, noči neprespane in sprašujete se, ali boste kdaj lahko spet srečni, ali pa vsaj normalni.

V tem delu transformiramo čustva, lotimo se metod, ki nam pomagajo, da plast za plastjo odstiramo iz sebe rane, ki so ostale za drugim. Čustvena katarza nas vedno osvobodi. Pusti nam občutke svobode, radosti, upanja in zaupanja v življenje. Ko se čustveno operemo, z veseljem pogledamo v svet in oči usmerimo v iskanje nove ljubezni. 

 

3. Del: postavimo se na lastne noge

Po boleči ločitvi ali razhodu se je težko postaviti na lastne noge in verjeti v svojo vrednost, individualnost, posebnost in ljubljenost. Navadno se srečamo s celo vrsto strahov, od tega, da nismo dovolj dobre, da bomo ostale same, da nikamor ne pripadamo, da smo slabe, zgube, nepomembne, grde… Skratka svet postane nevaren.

Kako delati s strahovi. Kako se postaviti na lastne noge in verjeti v sebe. Kako zaupati, da lahko najdemo čudovitega partnerja in vstopimo v toplo, ljubečo zvezo.  Kako se osvoboditi od toksičnih samo obsodb. Osvojimo veščimo ozemljevanja, ko čutimo potentno zemeljsko energijo, ki nas podpira.

 

4. Del: Transformirajmo odnos do sebe in do življenja

Ali ste jezni? Se počutite izdani ali pa zmedeni, ker se trudite spustiti stare vizije o prihodnosti, ki se ni realizirala. Ne veste, kje začeti, kaj narediti, da se osvobodite nahrbtnika bolečin, ki noče iz vaših ramen? Morda vaše prijateljice ne razumejo zakaj vas še vedno boli. Se počutite osamljeni? Krivi?

V tem delu spoznamo, kako delujemo do sebe. Ali se ceniš, ali imaš  zdravo samozavest, ali se sprejemaš in ljubiš…  Prav od odnosa, ki ga imamo do sebe, je odvisno, kako drugi ravnajo s tabo, kako te vidijo in kaj si mislijo o tebi. Lahko si zapeljiva fatalna ženska, nemočna žrtev, popolna gospodinja in mati, občutljiv cvet, želiš pa si biti veličastna boginja. Prav te in druge samo podobe kot so: »Nisem dovolj dobra, nisem lepa, prestara sem, nihče me ne more ljubiti, zame ni moškega…«, vplivajo na vaš odnos z njim na dober ali pa na slab način.

Bistvena resnica pa je, da te nihče ne more ljubiti bolj, kot se lahko ljubiš sama. Ne moreš sprejeti ljubezni moškega, če se čutiš nevredna te ljubezni, ne dovolj lepa, ne dovolj dobra… Morda boš zaradi tega zavrnila idealnega, ali pravega moškega tvojega življenja, tistega, ki bi te lahko najgloblje in najbolj goreče ljubil.

Če je tvoje ljubezensko življenje neizpolnjujoče, potem ti bo ta del ponudil krila.

 

5. Del: Transformirajmo svoj odnos do moškega

V tem delu bomo izbrskale iz globin resnico, kaj si o moškem  mislimo, kaj so naša prepričanja. Prepričanja so kot samo-hipnoza. Ko enkrat podzavestno verjamete, da je nekaj res, popolnoma delujete v tej smeri. Potem instinktivno iščete dejstva, da podrejo prepričanje, ki pa je lahko popolnoma škodljivo in napačno. Zato srečujemo iste moške, ki imajo samo drugačne čevlje in drugo ime. Najhuje je, da tega zavestno ne vidimo. Morda imamo zavestno prepričanje, da si želimo čudovito partnerstvo in hkrati podzavestno prepričanje, da ljubezen boli in je nevarna, kar samo ustvarja velik konflikt znotraj nas in hkrati to, da smo pri želji o partnerstvu, neuspešni.

Ko spremenimo prepričanja, spremenimo usodo. Največji preskok naprej naredimo, ko se zavedamo da to, kar sedaj v sebi zadržujemo kot resnico nečesa, morda sploh ni resnica. Kot primer naj navedem enega mojih škodljivih prepričanj. Moj dedek in oče sta varala. Kot mladostnica sem videla bolečino babice in mame in se zarekla, si zagotovila, da takšnega partnerja ne bom nikoli izbrala in ga bom takoj zapustila, če bom ugotovila, da me vara. Uganite kaj se je zgodilo!!!! Nezavedno seveda, sem izbrala prav takega, v zakonu ostala 25 let čeprav sem vedela, da me vara. Kaj me je dolga leta tam držalo? Samo moje prepričanje: »Vsi moški varajo…« Torej, če imaš tako prepričanje, potem tako ali tako ne moreš nič spremeniti ali narediti, ker vsi varajo in zato ostaneš tam kjer si, zakaj bi se mučila z ločitvijo, razbijala družino in iskala novega, ker bo tudi novi varal, ker so vsi packi in vsi varajo… »

Prepričanja so kot računalniški program, najpogosteje ga sploh ne vidimo, hkrati pa vodi, da deluješ samo v smeri prepričanja, čeprav zavestno verjetno čisto drugače razmišljaš. Čustveno zelo trpiš, ko te nekdo, ki ga ljubiš, vara in te zaradi tega še sovraži. Zavestno se zavedaš, da to ni prav, da si tega ne želiš, da to boli, podzavestno pa te nekaj sili, da ostajaš v taki zvezi, ali pa izbiraš moške, ki te ranijo na isti način. Sili te škodljivo podzavestno prepričanje, ki ga moraš videti in potem z ustreznimi metodami zamenjati za koristno. Prepričanja niso to, kar mi smo, pač pa le škodljiv program, ki smo ga nekoč prevzeli in zdaj je čas, da jih prepišemo, jim vzamemo moč, jih spremenimo. 

V tem delu se bomo spoznavale z metodami, ki nam bodo pomagale spremeniti škodljiva prepričanja.

 

6. Del: Odprimo srce 

Če ne moremo ljubiti in nismo ljubljeni odprto, odkrito in totalno, je krivo strto srce. Srčna bolečina je bol, ki najbolj reže po človeku. Srce se zato, da bi se zavarovalo, da ne bi spet čutilo istih ran, zapre v lastni zapor, kot se biser v školjko. Odrežemo se od čustev, ki jih potem samo še razmišljamo.  Strto srce je rana, ki iz nas dela čustvene invalide. Če zlomljene noge ne zdravimo pravilno, je nikoli več ne bomo mogli uporabiti, se nasloniti nanjo in nikamor več nas ne bo peljala. Če zlomljenega srca ne zdravimo pravilno, se nikoli ne bo pozdravilo, in skozi življenje bomo šli s srcem, ki ne dela pravilno, je v obrambi, zaprto in zelo hitro ranjeno in obtolčeno.

Če želimo globoko in strastno ljubiti in biti ljubljeni, potem nam ne preostane drugega, da odpremo srce. V tem delu se srečamo z metodami, ki nam pomagajo plast za plastjo rušiti debeli zid, ki smo ga postavili pred srce zato, da spet ne bi bili prizadeti, danes pa povzroča, da nas ne vidijo in da ne morejo do nas. Srečamo se z metodami celjenja srca, odpuščanja in odpiranja vrat v svet tople ljubezni, ki sprejema. Učimo se sprejeti ljubezen brez strahu. Vzamemo svojo moč nazaj. Izpustimo vzorce ravnanja s katerimi se trudimo ugajati drugim ljudem in tako se zapustimo, ne poskrbimo zase. Če prekomerno darujemo in ne znamo sprejeti, nas zaustavlja boleče srce, ki se boji odpreti in sprejeti. Iščemo globlje resnice in vrednost sebe.

Treba je zlomiti vzorce, ki so razlog trpljenja in prvi korak tega je, da pravilno zaključimo preteklost in da svoje ranjeno srce obravnavamo tako, kot bi obravnavali kakšen drug polomljen del telesa. Če si zlomimo nogo, dobimo mavčno oblogo, če si zlomimo srce, se oddaljimo od njega. Vendar, ravno tako, kot če dobro poskrbimo za zlomljeno nogo, poskrbimo za srce, potem se bo celilo  

 

7. Del: Ženstvenost, ali obudimo notranjo boginjo

Ženstvenost je stanje, ko je ženska pomirjena s seboj, se sprejema telesno, čustveno, njena pozornost je v telesu, je senzualna, nežna, ljubeča, sproščena in zabavna. Takšna ženska je srečna in vesela.

»Ženstvenost je telesno naravnana čutna in polna življenjska sila užitka. Če ženska zavrača telo, zavrača ženstvenost. Odnos do lastnega telesa, je odnos do svoje ženstvenosti.«   David Deida.

Sproščena ženska je ženstvena, senzibilna, ustvarjalna in gotova v sebe. Zaveda se svoje vrednosti, svoje lepote, čeprav ni lepotica po standardih, ki trenutno veljajo. Njena starost ni pomembna, saj je notranja energija tista, ki jo predstavlja. Je ženska, ki ljubi sebe, življenje in njega. 

V tem delu se bomo srečale s tehnikami in metodami prebuditi svojo ženstvenost, ki spi sanje znotraj nas. Spustile jo bomo na plano in jo izražale svobodno in senzualno. Spoznavale bomo razliko med žensko in moško energijo in se učile načinov, da bomo ves čas v zavedanju katero energijo uporabljamo.

Ženske navadno žalujemo s celim svojim bistvom. Travmatizirane smo, včasih se zredimo ali pa shujšamo. Zato, ker zadržujemo bolečino, ali pa se bojujemo z njo in to ne spada v žensko energijo. Ženska sprejme in potem spusti, skozi njo se izlije energija, ki jo osvobodi...

 

8.Del: Tantra, ali ozdravimo seksualnost

Tantra ponuja živost, občutke vznemirjenja in povezovanje. Ko sem se učila premakniti seksualno energijo iz genitalij v ostalo telo, se je moja ustvarjalnost prebudila. Energij ne moremo videti, lahko pa jih čutimo, narejeni smo iz atomov, ki so vibracija energije. In če se počutite ujeti, rigidni, utrujeni... poskušajte namesto kave nekaj povsem drugega, injekcijo iz energije.

Tantra nas spomni, da se sprostitev začne s seksom, čeprav je ta postal vir največjih strahov in napetosti. Seks je prepovedana beseda, ki je največkrat zlorabljena. Mediji jo uporabljajo zato, da reklamirajo svoje proizvode, da šokirajo. Ljudje jo uporabljajo za kontrolo, zlorabo in zapustitev.

Seks je razlog za nerazumevanje, argumente, agresijo, razočaranja in razhode. Potentna življenjska energija ni nič drugega kot seksualna energija. Moč stvaritve, začetkov, spočetja, ustvarjanja, strasti in veselja. Vendar nas seks ne napolni in nam ne da moči za vsakdanje življenje, če obenem ni ljubezni. Skupaj se združita v orgazmični, nedolžni in potentni svet, kjer se čutimo izpolnjeni in srečni.     

 V tem delu bomo čistile seksualne vezi z bivšimi partnerji, našo energijo, očistile se bomo travm in bolečin povezanih s seksom, se tako osvobodile in postale svobodne. Kar seveda hkrati ne pomeni, da bomo potem cvet, ki bo pustil vsakega trota k sebi… J

 

9. Del: Pripravimo se na novo ljubezen

Ta del imenujemo Ad Vitam Paramus, ali pripravljam se za življenje. Srečamo se z Zakonom privlaka, usvojimo teorijo in na voljo so nam prve tehnike, ki nam bodo pomagale privlačiti pravo osebo, moškega našega življenja.

Začetek vsakega uspeha je želja. Želimo pa na dva načina. Tako, da srce poje, se veseli ko pričakuje, torej smo v veselem in sproščenem pričakovanju, nismo neučakani. Želja je radost. Drugi pa boli, saj hrepenimo, kar pomeni, da boleče pogrešamo to, česar nimamo in kar si želimo. V tem primeru je želja bolečina. Isto privlači isto. Zato željo iz bolečine preusmerimo v željo iz radosti.

»Nič ne stoji med človekom in med željami njegovega srca, samo dvom in strahovi. Če si lahko človek želi brez da skrbi, bo vsaka želja v trenutku izpolnjena.« Florence Scovel Shinn.

V tem delu začnemo čarati… Srečamo se z osnovami energije. Naučimo se črpati potentno zemeljsko energijo in magnetno kozmično. Ko se spoznamo z energijami, postane to naša dnevna rutina kot je tuširanje. Polnjenje z energijami nam omogoča življenje miru, stabilnosti, veselja, moči in privlaka.

 

10.Del: Odklenimo svojo atraktivno moč, ali privlak partnerja

Skoraj na koncu smo, razburljivih devet tednov je za nami, pred nami pa novo življenje.

Pomislite zdaj, kako bi se počutili, če bi dosegli to, kar želite doseči? Kako bi delovali v tem primeru? Kako bi izgledali, kakšno bi bilo vaše življenje? Kaj bi počeli, če bi živeli v svojem novem življenju srečnega partnerstva? In če želite podžgati vašo željo, potem se spomnite čim več pozitivnih razlogov zaradi česar velja slediti vašemu cilju.

Z jasno namero se odločite, da boste kreirali najboljše razmerje. Pomislite, kaj želite zaživeti v odnosu, kaj izkušati, kaj dobiti in kaj dati? Kaj si želite izkusiti in kaj soustvariti? Ko o tem razmišljate, se odločite, da ustvarite najboljše zase. Tudi življenje želi najboljše za vas in le to boste sprejeli. Vabim vas, da prenehate želeti ljubezen, hrepeneti po njej, temveč se odločite za aktiven proces, s katerim boste magično privlačili ljubezen svojega življenja. Pri tem procesu ustvarite sliko kakšen naj bi bil vaš idealni partner, kakšne lastnosti naj ima, kakšen videz in potem to podobo občutite kot, da je ta človek že tukaj. To je potenten način, s katerim dosežemo privlak.

V tem delu usvojimo kar nekaj metod privlaka, ki nas nikoli ne pustijo na cedilo. Vedno jim sledi uspeh. J

In začarani in očarani bodo ljudje okoli vas zaradi vaše notranje in zunanje lepote. Človek osvobojen  boleče preteklosti, prežet z ljubeznijo, radostjo in milino postane srečen, kar naj bi bilo naravno stanje vseh, zaslužimo si ga, pripada nam po Božanski milosti in modrosti. Samo izbrati ga je treba. Ne čakati, da se uresniči želja, da dobite kar želite, da bi bili srečni. Bodite srečni že zdaj, kar tako in brez razloga zato, da plemenitite energijo ljubezni v sebi. Isto privlači isto. Začarani in očarani bodite nad sabo. Nad tem kaj vse zmorete, kar ste doslej dosegli, kdor ste. In vsemu temu sledi le ena stvar, v življenje pride ON, ki komaj čaka, da najde takšno čudovito žensko.

           SVETLO ZASIJ

Draga dama, toplo te vabim v ta program, deležne ga bomo samo ženske. Načrtovan je v dobro partnerske rasti, ljubezni, sprememb, povezovanja in zabave. Namen je, da v svojem življenju svetlo zasijete, postanete srečna ženska, ki je izpolnila sebe. Kaj ni to tisto, kar vse iščemo?

Transformacija bo narejena s pomočjo tehnik kot so: Čustveno razbremenjevanje, Nevrolingvistično programiranje, avtohipnoza, tehnike čiščenja seksualnih travm, meditacije, tehnike sledenja ciljev, tantra, čiščenje energij, čaker, tehnike privlaka partnerja…

Program poteka v izbranem dnevu deset zapovrstnih tednov, od 18 do 21 ure. Sledim vas tudi osebno. Na voljo pa je še pismeni material za nadaljnje delo.

 Program vodim Varja Kališnik.

Že dolga leta je moje delo, da pomagam ljudem do tega, da dosežejo določene cilje in si izpolnijo želje. To pa se lahko zgodi šele, ko se človek dobro počuti, zato je večina mojega dela usmerjenega k temu, da pomagam ljudem do dobrega počutja. Usvojila sem celo vrsto metod, tehnik in načinov na vseh področjih, saj človeka obravnavam celostno.

TERMINI DELAVNIC

Delavnice potekajo ob sredah.

29. januar 2014

05. 12. 26. Februar

05. 12. 19. 26. Marec

09. 16. April

 

Od 18,00 do 21,00 ure.

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.                                                                                             

 

KOTIZACIJA            

Cena celtnega programa, vseh deset triurnih delavnic skupaj z materialom in z metodami je  490,00 € z DDvejem. Možnost plačila tudi na obroke, lahko naredimo plan plačil.  

V predplačilu do vključno 05. Januarja 2014 je cena programa 450,00  E

 

INFORMACIJE in PRIJAVA do 24.01.2014, oziroma do zapolnitve skupine.

Prijavite se lahko pisno na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00   01-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ljubezen, zima 2014.

 

ODZIVI UDELEŽENK:

"Predno sem začela obiskovati delavnice, sem bila kot ekonom lonec, tik pred tem, da me raznese. Naučila sem se, da sem se začela zavedati svojih čustev jih sproščati, da sem začela delati na tem, da se imam rada, da se sprejemam. Opazujem svoja čustva, se jih zavedam in jih poskušam sprejeti ali sprostiti. Obsojala sem, bila sem jezna, žalostna, nesrečna in za vse to sem krivila druge. Iskala sem zunaj sebe, zdaj iščem v sebi, ni vedno prijetno ampak počutim se boljše, čutim olajšanje. Ne želim biti ločenka, ne želim, da hčerki živita brez očeta, toda vse to zdaj ne bi zamenjala za to kar sem imela prej. Ogromno dela me še čaka toda zdaj ni več poti nazaj in tako kot je bilo ne more (in ne sme) biti več. Moj cilj je, da postanem bolj odprta, sproščena, srčna, pozitivna. Želim ljubiti in biti ljubljena. Želim delati prav in dobro.  Maja

 

Varja se je pojavila v mojem življenju, ko sem bila najbolj na tleh. Ranjena po ločitvi, nisem vedela kako naprej. Z njenimi tehnikami čustvenega razbremenjevanja, meditacijo in energetskimi vajami se je začel moj proces regeneracije, ki je že v nekaj tednih prinesel prvo olajšanje. Z vsakodnevnim izvajanjem njenih vaj sem si pomagala očistiti se starih zamer in znova najti svoj mir, radost in radovednost."

Nataša

 

 Skrivnosti d.o.o.  , Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana                                       

www.varjakalisnik.siTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ; GSM: 041 836 779

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani