DOMOV
NAUČI SE KREIRATI ŽIVLJENJE, KI GA HOČEŠ

Vabilo na dvodnevno delavnico:

NAUČI SE KREIRATI ŽIVLJENJE, KI GA HOČEŠ
 
Ali o tem, kako spremeniti kaos ki ga živite, v pretok. Dva dneva dinamičnih metod transformacije, ki pomagajo, da izboljšate življenje in v taki koži  posežete po tem, kar si želite ustvariti zase.
V Ljubljani od 19.10. do 20.10.2013
 
V teh časih ni človeka, ki bi živel brez stresa in težkih preizkušenj. Vsak od nas doživlja težave, bodisi na partnerskem, finančnem, poslovnem, prijateljskem, ljubezenskem ail zdravstvenem področju. 
Lahko pa se naučimo delati s sabo na konstruktiven način tako, da težave rešimo. Marsikdo se je vsega tega že lotil, veliko ljudi že obrača misli v pozitivne, vendar če temu ne sledijo tudi pozitivni občutki, v človeku nastaja le še večji kaos in notranje borbe. Čustev pa ne moremo spremeniti tako, da se za to odločimo, imeti moramo učinkovita orodja.
 
Pozitivne misli prinesejo pozitivne rezultate in to je definitivno resnično dejstvo. Človek se mora naučiti komunicirati s sabo zato, da prepozna ovire. Kajti, če v umu razvijate pozitivne misli, vaš čustven svet pa doživlja strah, potem imate v sebi samo dve sili, ki delujeta v nasprotno smer, tako ustvarjate le še večji kaos in prav nobenih pozitivnih rezultatov. V tem primeru potrebujete bolj učinkovita orodja, globlje razumevanje in metode, ki vam bodo pomagale, da se osvobodite, rešite težavo, ki vam uničuje življenje. 
Orodja, ki jih bomo spoznavali, nas bodo peljala globoke nivoje sebe, tja, kjer edino lahko učinkovito kaj spremenimo. In ne gre za to, da vas delavnica pusti v visokih nivojih počutja le 4 dni in potem se dogaja vse isto. Ponudi vam učinkovita orodja za vsakdanje življenje.  
 
Program vodim Varja Kališnik.
 
KRAJ DELAVNICE: Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.  Urnik vsak dan od 9 do 17 ure, s premorom za kosilo.                                                                                             
KOTIZACIJA  dvodnevnega dogodka je 100,00 E, ob plačilu na transakcijski račun do roka prijave. Na samem dogodku je cena 130,00 E.                                                                                                                                                                                       
INFORMACIJE in PRIJAVA do 14.10.2013, oziroma do zapolnitve skupine.
Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00  10-2013. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Katarza, jesen 2013. 
 
 
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani