DOMOV
POSTANIMO MAGNET DENARJA

  

Vabilo na štiri četrtkove delavnice

 

POSTANIMO MAGNET DENARJA

 

 

Odnos, ki ga imamo z denarjem, je zapleten, morda tega ne opazimo. Od denarja smo popolnoma odvisni, a hkrati ga sovražimo, se ga bojimo, ne zaupamo mu, obsojamo ga. Vendar se od denarja ne moremo ločiti, kot se lahko ločimo od partnerja, s katerim ne najdemo nič več skupnega. Ne moremo mu ubežati, kot bežimo takrat, ko ni več rešitev. Ne moremo ga zanikati, kot zanikamo večino problemov.

 

Samo eno in edino stvar lahko naredimo.

Lahko se lotimo odnosa, ki ga imamo z denarjem. Lahko se lotimo procesa, ki nam bo pomagal rešiti probleme povezane z obstojem in blagostanjem. Lahko pogledamo v omejujoča prepričanja in denar sprejmemo z ljubeznijo v svoje življenje. Lahko se naučimo veščin privlaka, s katerimi bomo kot magnet privlačili denar. In še mnogo tega.

 

Menite, da je to napačno, ali pohlepno?

Stvarstvo nam že dolga leta preko različnih avtorjev, knjig, filmov, metod… sporoča, da smo rojeni v obilju in če ga želimo živeti, potem moramo razviti zavest obilja. Zavest obilja ni zavest pohlepa.

 

Predstavljam vam možnost intenzivnega dela z energijo denarja, ki prinese odlične rezultate v realnem življenju. Delali bomo z metodami privlaka, spoznavali zakaj in kdaj te metode ne delujejo; odkrivali omejujoča prepričanja, ki branijo, da bi zaslužili toliko, kot potrebujemo; odpravljali prepričanja, ki nas zadržujejo, da ne živimo v obilju, ter jih nadomeščali z novimi, nam koristnimi. Učili se bomo delati z energijo denarja, jo čutiti, širiti.  Skratka, vaje, metode, teorija in praksa o tem, kako postati magnet denarja. To delo je znanost in je sistem, lahko ga zlahka usvojimo.

 

Če bi radi odkrili skrivnosti manifestacije, če bi se radi zavedali o svojih brezmejnih potencialih, če bi se radi prenovili, osvežili in živeli svoje življenje tako, kot je bilo mišljeno, torej iz prostora čistih možnosti, brez omejitev, potem prosim lepo, se nam pridružite. 

 

Program vodim Varja Kališnik  

 

TERMINI DELAVNIC

27. november; 04., 11. in 18. december 2014. Predavanja trajajo od 18.00 do 21.00 ure.

 

KRAJ DELAVNIC                                               

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.

 

KOTIZACIJA

Vrednost tega programa je 600,00 EUR. Le tokrat vam ponujam 70% popust.

 

Plačate samo 180,00 EUR, za prijavo s plačilom do 15.11.2014.

 

Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00  11-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Denar, jesen 2014. 

 

INFORMACIJE in PRIJAVA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.

 

SKUPINA

Največ 16 ljudi. Večina udeležencev se v Ljubljano na druženja pripelje iz cele Slovenije.

 

Vljudno vabljeni.

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani