DOMOV
Prebudimo ljubezen

Prebudimo ljubezen

 

Vabljeni na prav posebno delavnico, ki bo bolj proces, kot pa teorija. Zdravljenje bo, ne učenje. Zagotovo potrebujemo teorijo, vendar to dobimo skozi knjige, skozi pogovore, skozi filme… Da bi prebudili ljubezen v sebi, potrebujemo proces, ki nam to omogoči. To je način, v katerem pogledamo v sebe, v svoje življenjske izzive in se povežemo s tem, kaj si v resnici želimo. In potem se zavedamo, da se lahko premaknemo proti tem stvarem. 
Ali živite tako kot si želite in če ne, zakaj? Kaj mislite, da je razlog da ne živite vseh svojih potencialov? Ljudje pravijo, da jih najbolj prizadenejo stvari kot so:
·         Stres
·         Neljubljenost, osamljenost
·         Pomanjkanje zadovoljstva v partnerskem odnosu, v službi
·         Zadovoljstvo s tem, kdo so in kaj so naredili v življenju
·         Razočaranje nad sabo, ker ne živijo svojih najglobljih potencialov ali kreativnosti
·         Otroške travme, ki so jih tako globoko zaznamovale, da niso bili sposobni da bi jih pustili za sabo
·         Ne razumejo zakaj se vedno držijo nazaj, zakaj so omejeni v odnosih, zakaj si ne upajo stati za sabo, verjeti sebe, imeti radi sebe.
·         Pomanjkanje prepričanja vase, občutka lastne vrednosti, nizka samozavest
 
Omenila sem le nekaj najpogostejših.
 
KAJ NAJ NAREDIM, DA TEGA NE BO VEČ… pa je vprašanje, ki ga najpogosteje slišim. In kdo sem ta, ki vam pišem? Ženska, ki je šla skozi mnoge težke preizkušnje in celo življenje iskala pot ven, rešitev in hkrati formulo, kako živeti radostno in srečno, v ljubezni in sozvočju s svojim okoljem. Na svoji poti sem spoznala, kako trpimo v vlogah naše osebnosti, in če se odpremo vsaj malo, če odpremo srce le za milimeter, postanemo bolj transparentni v odnosih, in to popolnoma spremeni včasih prav vse v našem življenju. Ko smo v srcu, se okolica pozitivno odzove.  Včasih je potrebna čisto majna stvar za veliko spremembo in to je pogosto vzorec zadrževanja, ki ga imamo v srcu. Tolikokrat smo bili prizadeti, da ne zaupamo nikomur, še najmanj sebi in se varujemo tako, da zapremo srce, saj bi nas naslednja rana lahko pokončala. Ko se naučimo ta vzorec opustiti, se magično spremenijo vse realnosti, ki jih živimo. 
 
Na delavnici bomo s posebnimi metodami in načini odpirali srce. Odpirali se bomo spet življenju, se učili zaupati, in odpuščati strahove.  Srce ima globljo inteligenco, ki si želi biti izražena. Vsi si želimo ljubezni.  Zato se prepoznajmo kot bitje ljubezni. Odkrijmo jo v sebi, saj v nas že obstaja, sicer ne bi bili živi. Vendar je zaklenjena globoko v srce, ker se nam zdi tako da smo zavarovani pred ljudmi, ki bi nas prizadeli tako, kot se je to dogajalo v preteklosti. Prepričani smo, da je nevarno biti odprt in ljubeč, saj te v svetu vse lahko prevara, zapusti, zavrne in odbije. Zato poiščimo tisto ljubezen v sebi, ki nas nikoli ne bo zapustila.
 
Odkrijte sebe kot veliko ljubezen in poglejte, če ste res živi, ali samo dihate. In če si želite kaj več kakor samo vsakdanje realnosti v kateri živite po ustaljenih rutinah in vas ne izpolnjuje čisto nič več, potem je čas za spremembo. Če ne naredimo nič, nič ne dobimo in naše življenje na koncu postane 0. Včasih so potrebne čisto majhne spremembe, ko začnemo srcu dopuščati, da spet vodi naše življenje.
Program vodim Varja Kališnik  
Sem predavateljica, pisateljica, publicistka in učiteljica skrivnosti življenja velikih mojstrov. Ukvarjam se z alternativnimi metodami, ki pomagajo pri osebnostnem razvoju. Dejavna sem na področju raziskovanja, vodenja delavnic osebnostne rasti, ukvarjam se z individualno obravnavo posameznika.
Ljudi zaznavam intuitivno in jih lahko celostno vodim do sprostitve, do dobrih občutkov ali do rešitve njihovih problemov.
 
TERMIN DELAVNICE
 
Sobota 21. marca 2015. Od 09 – 17 ure.
 
KRAJ                                                 
Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.
 
KOTIZACIJA
Cena je 100,00 EUR.  V predplačilu do 15.02. je 50,00 Eur. V predplačilu  od 16.02.do 13.03. je 80,00 Eur.  
Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00  03-2015. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ljubezen, marec 2015.
V primeru da ste se prijavili, pa se delavnice ne morete udeležiti, vam povrnemo celoten znesek.    
 
INFORMACIJE in PRIJAVA
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,    GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.
 
SKUPINA
Največ 16 ljudi. Večina udeležencev se v Ljubljano na druženja pripelje iz cele Slovenije.
 
Vljudno vabljeni.
 
 
 
 
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani