DOMOV
Pridite po zdravo samozavest

 

Pridite po zdravo samozavest

 

Vredni ste, vaše življenje je vredno.

Morda tega ne čutite, morda vam okolica kaže ravno nasprotno, če tako, potem velja sprejeti 6 diamantov vrednosti, ki so načini in metode, kako povečati občutek lastne vrednosti, ali zdrave samozavesti, s katero lahko z gotovostjo vstopate v razmerja in se na delovnem mestu, ali kjerkoli, z zdravo mejo postavite zase. Te diamante bom predstavila na delavnici.

Če pričakujete, da vas bodo videli, sprejeli, cenili, ljubili, pa tega istega odnosa sami nimate do sebe, se v nobenem primeru to ne bo zgodilo. Če ne verjamemo v sebe, če ne spoštujemo svojih sposobnosti in dela, če smo prepričani, da nismo dovolj dobri in vredni, pač pa smo izguba, pa čeprav se to dogaja na nezavedni ravni, potem nam bo svet prek vseh ljudi, tudi naših najbližjih, žal pošiljal dokaze, da je res tako.  

Pa tega nismo sami krivi. Živimo v okolju, ki ne vrednoti več nikogar in ničesar. Ni vrednot.  Ali ste kdaj doživeli, da bi vas kdo odprto, iskreno in jasno pohvalil? Naša vzgoja je usmerjena samo v kritiko, naš šolski sistem išče samo naše napake, na delovnih mestih doživljamo samo pritisk in zato živimo v deželi popolnega stresa. Ljudje se zato samo še varujejo, ustvarili so obrambne načine, ki nikogar ne izpustijo več blizu. Ni več pristnih in toplih odnosov, ni več užitka v službi.

Če želite sprememb, potem vstopite v jedro problema in odstranite vzroke lastne nevrednosti, ki povzročajo, da pristajate na slabe odnose in na nizko plačilo. To bo povzročilo, da se boste takoj počutili bolje. Ne boste več iskali potrdil o vaši vrednosti od ljudi, ki vas obkrožajo, zato bo odpadlo ogromno jeze. Ne bo vas več strah tega, da vam ne bo uspelo, da boste izgubili službo, saj boste spoznali, da ste vi svoj lastni vir denarja in ne vaša služba.

Zato vas toplo vabim v mojo družbo. Delavnica bo trajala 6 ur, dobili boste program dela in kar je najpomembneje, pomagala vam bom odstraniti blokade vaše nevrednosti z mojimi protokoli dela z energijo.

Delavnica bo v soboto 22. novembra v Ljubljani. Trajanje od 9 do 17 ure, z 1,5 ure odmora za kosilo.

Cena delavnice je 100,00 Eur z DDVjem. Mesto si zagotovite s plačilom do 18. novembra na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI19   11-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Vrednost 2014. S plačilom z gotovino na licu mesta pa je plačilo 120,00 Eur. V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti, in dan pred delavnico odjavite udeležbo, vam kotizacijo v celoti povrnemo.

Več informacij vsak delovnik do 15 ure na 041 836 779, ali pa na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in na www.varjakalisnik.si.  

Varja Kališnik  

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani