DOMOV
Privlak usodnega partnerja

PROGRAM maj 2014

 

Ste pripravljene srečati vašega usodnega moškega? Ta program vam bo pomagal povečati to možnost, saj se boste učile povezovanja z energijo na ravni duše in postale vir ljubezni. Če redno izvajate procese privlaka vašega življenjskega partnerja, se temu ne morete več izogniti. J

Začenjamo s procesom privlaka usodnega moškega našega življenja! Na vrsti je alkimija.

 

1. Del: sreda 7. maja 2014

S prvo vodeno vizualizacijo ustvarimo stik s svojo dušo. Učimo se dvigniti na raven duše, delati s svetlobo, tam poiščemo stik s sorodnimi dušami. Teh duš je kar nekaj, najmanj tri do pet. Vsi so potencialni partnerji. Ko pomislimo kakšno osebo želimo privlačiti v življenje, se navadno vprašamo ali je to mlajša duša, ali je enako stara duša, ali je starejša. Z mlajšo dušo mi postanemo učiteljice in to je lahko čudovito, če se hoče mlajša duša učiti od nas in rasti izjemno hitro. Z dušo iste starosti, smo na podobni poti in eden drugemu odsevamo podobne lekcije. Veliko je preizkušenj, še več je radosti. S starejšo dušo postanemo učenke in preizkušnja je, da nas vse sili v hitro rast. Ko izberemo ustrezno dušo, pogledamo, kako se počutimo ob tej duši. Ali se počutite odprti in se širite, ali svetloba postaja svetlejša, ali se duša druge osebe odzove na to? Opazujete vse to, vaša duša se igra z dušo te osebe, sta kot dva majhna otroka, ki skupaj raziskujeta življenje. Osebe, ki jih srečamo na ravni duš so pripravljene se srečati z nami tudi na ravni zemlje.   

Z drugo vodeno meditacijo se odločimo kakšno sorodno dušo si želimo ob sebi. Skozi serijo vprašanj spoznamo svojo globljo željo, srčno. In nato smo vodeni, da se na ravni dušne povezave srečamo z dušo usodnega moškega, ki smo ga izbrale. Najini duši se združita, to je čudovit občutek. Iz našega srce v njegovo in obratno tečejo valovi ljubezni…

Seveda je med vodenimi delavnicami prostor za teorijo, pogovore in vaje, ki nam pomagajo dvigovati nivo energije zaradi česar postanemo magnet, ki privlači želeno.

 

2. Del: sreda 14. maja 2014

V prvi vodeni vizualizaciji se učimo o osebi, ki smo jo srečale na nivoju duše. Ali ima ta oseba pot in duhovno rast, ki se sklada z našo? Kaj ta oseba išče v svojem razmerju? Dušo te osebe prosimo, naj nam pokaže svoje življenje, odpremo se, da sprejmemo splošna sporočila, občutke o tem. Prosimo dušo, da nam pove več o osebnosti naše duše dvojčice, je ta oseba tiha ali rada govori? Je rad sam, ali se rad druži? Občutimo občutek o osebnosti in pogledamo način, na katerega on ljubi. Začnemo mu pošiljati ljubezen in opazujemo kako jo sprejema.

V drugi vodeni vizualizaciji tega dne gremo v prihodnost in začnemo raziskovati kakšen bi bil lahko odnos s to osebo. Uživamo, raziskujemo in se sproščamo v tem postopku. Opazujemo sebe, kako se spreminja naš dan, ko smo s to osebo? Kateri so največji darovi v tem odnosu? Katere kvalitete bo ta odnos obudil in kakšno moč bomo razvile zaradi tega? Kaj je višji namen tega odnosa? In podobno.

Ta dan se torej spoznamo z energijo te osebe in jo raziščemo.


3. Del: sreda 21. maja 2014

V prvi vodeni meditaciji se pripravimo za svojega usodnega moškega tako, da izpustimo tiste podobe iz preteklosti, ki so nam onemogočale, da bi se združile z ljubljeno osebo. To so podobe o lastni nevrednosti, občutki krivde, zamere, obsodbe… te misli odstranimo, saj pripadajo preteklosti in nimajo prostora v prihodnosti. In prepoznamo, kako bo on lahko srečen, ko nas bo končno spoznal in prepoznal kako čudovite ženske smo. Opazovale bomo, kakšna čudovita darila lahko prispevamo v odnos. Ko ljubimo in spoštujemo sebe, takrat smo ljubljene in spoštovane. Duša dvojčica nam da samo to, kar si pred tem same lahko podarimo in če se sovražimo, kritiziramo in obsojamo, bo on samo naše ogledalo.

V drugi vodeni meditaciji tega dne pogledamo globlje vase in srečamo »notranjega svetovalca«, ki nam razkrije, ali si res želimo dušo dvojčico. Učile se bomo spreminjati misli in ideje, ki nas umikajo in zadržujejo da bi imela tako ljubeče partnerstvo.

 

4. Del: sreda 28. maja 2014

V prvi vodeni vizualizaciji bomo delali s tistimi podosebnostmi, ali s tistim delom sebe, ki se upira odnosu. Ta del sebe bomo uravnale z vizijo sebe ki je v odnosu z usodnim moškim svojega življenja.

V drugi vodeni vizualizaciji pokličemo to osebo k sebi. Vstopile bomo v Tempelj svetlobe in poklicale k sebi dušo, ki smo jo izbrale. Praznovale bomo zato, ker bomo imele odnos, ki smo ga najprej začele na nivoju visokih energij, v katerih obstajajo mojstri dela z energijo. Pripravljene ste.

***

 

Ta program vam bo pomagal na ravni duše ustvariti odnos s pomembno osebo vašega življenja. Ko je ta odnos na višjih nivojih opravljen, je samo še vprašanje časa kdaj se to zgodi na nivoju zemlje. Ko srečamo to osebo čutimo, da jo že dolgo poznamo in on ima prav iste občutke. V trenutku se vajini energiji združita in vstopita v ravnovesje. Na ta način se lahko odprete najvišji ljubezni, kot je le možno.

 

Datumi delavnic so: 7., 14., 21. In 28. maja od 18 do 21 ure.

 

Cena programa je 180,00 EUR.

 

INFORMACIJE in PRIJAVA do 02.05.2014Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984.   REFERENCA: SI00  05-2014. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Ljubezen, maj 2014.

 

Drage dame, toplo vabljene, veselim se dela z vami.

Varja Kališnik

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani