DOMOV
USTVARITI NAJBOLJŠE LETO ŽIVLJENJA

 V petek, 19.12.2014 vas vabim na triurno delavnico

USTVARITI  NAJBOLJŠE LETO SVOJEGA ŽIVLJENJA

 Vaš oseben vodič o tem, kako načrtovati najboljše leto

 

Novo leto vedno prinese s sabo poseben ritual. To je ritual razmišljanja o tem, kakšno leto si želimo. Ne glede na to, ali hočemo izboljšati finance, odnose ali izgled ... vsi si delimo isto namero, želimo si, da bi bilo leto pred nami, najboljše leto našega življenja. In potem se zgodi življenje in februarja že pozabimo na svoje želje.  Ali se je naša namera spremenila? Ne! Samo dobrega načrta nismo imeli in taktike ter strategije, kako ustvariti fantastično leto.

Bo naslednje leto enako?

Vsi smo si postavili omejitve o tem, kaj lahko ali pa ne moremo narediti, pa kdo lahko postanemo in kdo ne. Mislimo, da bo leto dobro že, če se nam nič hudega ne zgodi, da smo zdravi, imamo službo in povprečne odnose. Predamo se! Zakon privlačnosti pravi: ISTO PRIVLAČI ISTO, kar pomeni, da že zaradi te skromne namere, ne moremo doživeti ali dobiti več, kar si v resnici popolnoma zaslužimo.  

Možnost imeti najboljše leto, obstaja vsako leto zato, ker je imeti dobro leto popolnoma neodvisno od tega, kar se nam na zunaj dogaja. To ne pomeni, da se vam ne morajo zgoditi velike stvari, ampak pomeni, da postanete oseba, ki ste vedno hotela postati, torej najboljši človek od znotraj, kar potem odseva najboljše dogodke tudi navzven.  Tako objememo vizijo o sebi v najboljši luči, razvijemo svoje najboljše kvalitete. Da bi ustvarili najboljše leto, izzovemo svoja obnašanja, razmišljanja, čutenja, zaradi katerih vedno dosegamo poraze in povečamo tista, ki nas premaknejo v polje visoko vibracijske energije kot so ljubezen, radost, mir, užitek ...

Najboljše leto je, da se navdušite nad sabo, ljubite vso svojo celoto, tako ustvarite prihodnost, ki nima nič več skupnega s preteklostjo. Takšni privlačite k sebi dobre dogodke, izjemne ljudi in vse vrste majhnih in velikih čudežev. Čeprav je najboljše leto možno neglede na to, kar se vam dogaja na zunaj.  Najboljše leto našega življenja kliče po delovanju. To je vodnik, ki vas korak za korakom vodi po strmi poti vašega uspeha in sreče. Namera tega procesa je, da vas navdahne in podpre.

Vabim vas na delavnico, kjer boste spoznali osnove in zgradbo o tem, kako se načrtuje najboljše leto, in kako se izvajajo koraki. Dobili boste natančna navodila in obsežno pisno gradivo, s pomočjo katerega boste lahko doma do konca leta v miru razmislili o tem, kaj si naslednje leto želite doživeti, kakšna oseba postati. In nato ustvarili načrt, ki vas bo podpiral čez celo elto.  

Delavnica bo v Ljubljani med 18 in 21 uro. Cena delavnice vključno s priročnikom je 30,00 Eur. Obvezno se prijavite na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ;  ali pa vsak delovni dan do 17 ure na: 041 836 779. Prijave sprejemamo do 17.12. 2014, oziroma do zapolnitve prostora.

Toplo vabljeni, prijetno in zabavno bo J

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani