DOMOV
Vabilo na enodnevno delavnico

 Vabilo na enodnevno delavnico: KORAKI DO SREČE

 

Ali o tem, kako spremeniti kaos ki ga živite, v pretok, v radost, v veselje. Dan dinamičnih metod transformacije, ki pomagajo, da izboljšate življenje in v taki koži  posežete po tem, kar si želite ustvariti zase.
 
V Ljubljani 8.3.2014.
 
V teh časih ni človeka, ki bi živel brez stresa in težkih preizkušenj. Vsak od nas doživlja težave, bodisi  na partnerskem, finančnem, poslovnem, prijateljskem, ljubezenskem, zdravstvenem…, področju. 
Lahko pa se naučimo delati s sabo na konstruktiven način tako, da težave rešimo. Predvsem pa, da se postavimo na nivo, kjer se dogajajo čudeži, kjer lahko občutimo čustva sreče. 
Biti srečen brez razloga je metoda, način in vsak od nas lahko doseže to stanje ne glede na to s čim se ukvarja in kakšna je njegova okolica. Šele tako stanje povzroči privlak in uresničitev vaših srčnih želj. 
Pozitivne misli prinesejo pozitivne rezultate in to je definitivno resnično dejstvo. Vendar ne gre za to, da izrekamo pozitivne misli kar tako, v prazno. To je treba v sebi čutiti globoko in pristno, da postane realnost. Šele tako nas občutki sreče res dosežejo in postanejo glavna hrana našega življenja.  
Program vodim Varja Kališnik.
 
KRAJ DELAVNICE: Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.  Urnik: od 9 do 17 ure, s premorom za kosilo.   
                                                                                          
KOTIZACIJA  tega dogodka je 50,00 EUR, ob plačilu na transakcijski račun do roka prijave. Na samem dogodku je cena 80,00 EUR.  
                                                                                                                                                                                    
INFORMACIJE in PRIJAVA do 4. marca 2014, oziroma do zapolnitve skupine.
 
Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure.
Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana    
IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,  
REFERENCA: SI00  02-2014
NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana.
KODA NAMENA: OTHR.
NAMEN PLAČILA: Radost spomladi 2014 
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani