DOMOV
DAR HVALEŽNOSTI

Pet žensk, se nas je zmenilo, da bomo darovale dar hvaležnosti. 21. Junija bo prav posebej pomemben in lep dan. Zgodaj zjutraj se bomo dobile na domu Zvezdane Mlakar in obdarovale okoli štirideset srečnic. Udeleženke bomo najprej pogostile z jutranjo kavico in Zvezdana jih bo nagovorila čemu smo namenile ta dan. Naj vam zaupam že zdaj, namenile smo ga notranji in zunanji lepoti. Takoj za Zvezdano bo Tanja Želj udeleženke prijetno pregibala z ogrevalnimi vajami, nadaljevala pa s tibetanskimi vajami. Štafeto bo prevzela Varja Kališnik in udeleženke povedla v ljubezen do sebe, v sprejemanje, hvaležnost, smeh in zabavo. Po tem sledi kosilo, sprehodi po čudoviti naravi. Nato nas prevzame Sanja Gošovič  s Teenlifting načinom, sledi ji Ivica Flis s predavanji o hormonih, končamo z Varjo Kališnik in njenimi plesi notranje boginje.

Vse skupaj bo, verjamem, da boste presenečene – brezplačno. In to je enkraten dogodek, namenile smo ga hvaležnosti in plodnemu letu dela s svojimi strankami. Jeseni se začne nov cikel, tega, ki se zdaj zaključuje, pa je treba zaključiti z daritvijo.   

Če vas zanima, se prosim prijavite, če vas bo sreča obiskala, boste v soboto 21.06.2014, uživale v čudoviti ekipi posebnih žensk, katere del, boste tudi vi. Prijave pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , jaz bom izbrala 10 srečnic.

 

DRAGE ŽENSKE, PODARIMO SI DAN LJUBEZNI!

10.00  Prihod – kava, naravni sokovi, majhen prigrizek

10.30 nagovor Zvezdane Mlakar.

11.00 Tanja Želj – Tibetanci

11.30 Varja Kališnik:  notranja lepota – ljubezen do sebe, vaje in teorija

13.00 -15.00 Kosilo, sprehodi v naravi

15.00 -16.00 Teenlifting

16.00-17.00 Ivica Flis – hormoni

17.00 – Ples notranje boginje in zabava

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani