DOMOV
Mala šola privlaka denarja

Vabilo na deset četrtkovih delavnic

MALA ŠOLA PRIVLAKA DENARJA
 
Ne ponujam male šole zato, ker bi malo spoznavali, malo spreminjali, obravnavali, se učili in vadili ampak zato, ker je to realnost. Veliko šolo namreč predstavlja naše življenje in namera, ter pripravljenost da to, kar teoretično usvojimo, dejansko izvajamo v vsakdanji praksi.
 
Če hočete prispevati v svetovni mir, potem začnite delati z denarjem. Največ vojn se je začelo zaradi pomanjkanja. Največ osebnih sporov se zgodi zaradi denarja. Zakoni propadajo v imenu prav tega. In če želite da se v svetovnem merilu, v Sloveniji in v vašem osebnem življenju zgodi mir, potem se je dobro lotiti odnosa do denarja, prepoznati omejujoča prepričanja, ki vodijo v pomanjkanje in se naučiti preproste formule privlaka denarja. Velja torej začeti pri sebi in tudi nadaljevati pri istem subjektu. Edino pri sebi lahko kaj premaknemo, spremenimo in uredimo, pri drugih nimamo te moči. Ko spremenimo omejujoča prepričanja, ko izmojstrimo privlak denarja, potem ne čutimo več pomanjkanja, ki je oče vseh strahov. Sledi, da nas strahovi več ne vodijo v dejanja, reakcije in delovanja, ki so vse prej kot dobra in pozitivna. Recesija ne reže več po naših kosteh, ne more nas več prikleniti v poslovne in osebnostne odnose, kjer samo upogibamo glavo. Ko postanemo mojster privlaka denarja, potem nas naravni tok denarja, ko enkrat priteka več, drugič stoji, tretjič je suša, ne straši več toliko, da bi zaradi njega nenehno trpeli. Denar mora postati služabnik in ne gospodar in tega se je treba naučiti. Ko to usvojimo, delujemo iz ustvarjalnosti in iz užitka. To pa je namen in pomen vsakega človeka. To, da najde užitek in radost v življenju. 
Pred vami je torej ponudba. Deset triurnih predavanj, ki se bodo zvrstila ob četrtkih med oktobrom do skoraj konca decembra. Teorija in praksa. Kako prepoznati nezavedna prepričanja, ki omejujejo dotok denarja? Ali znamo sprejeti? Kakšen odnos imamo do darovanja? Kaj verjamemo o denarju? Zakon privlaka denarja. Težave pri privlaku. Preproste formule in metode, ki jih vsakodnevno lahko uporabljamo. Kako zaslužiti več. Proces manifestacije. Metoda splošnega magnetiziranja… in še veliko podobnega. Lotili se bomo odnosa, ki ga imamo do denarja, ga spreminjali, se učili sprejemati, verjeti vase, se postaviti zase. Iskali možnosti kako povečati dohodek v ali pa izven poklica. Učili se bomo delati z energijo denarja. In medtem, ko bo rasla naša sposobnost služiti več denarja, bomo rasli osebnostno tudi mi. Denar je izjemno dober učitelj. 
Pomislite, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi že zdaj imeli veliko vsoto denarja, ki bi vam omogočala popolno finančno samostojnost. Ne bi bilo treba hoditi v službo in biti v razmerju, ki vas duši. Kako bi živeli, če bi imeli ta denar? Koliko skrbi bi odpadlo? Kako bi se počutili? Kaj bi delali, s čim bi se ukvarjali? Bi odkrivali svet in svoje življenje? 
Poglejte kako zelo smo odvisni od denarja in kako prav nič ne naredimo, da bi razčistili odnos, ki ga imamo z njim.  Predstavljajte si, da me poznate že dolgo in da sem vaša prijateljica. Z notranjimi očmi vidite, kako stojim pred vami in vas gledam v oči in vam pravim: »Ne zaupam ti, nisi mi všeč, ti delaš same probleme, zaradi tebe se počutim v nenehni stiski, strah me je. Ne maram te. Čutim, da me zapuščaš in ne stojiš ob strani…« Torej, če vam kot prijateljica to nenehno govorim, kako bi se počutili ob meni? Bi si želeli moje družbe? Zagotovo ne, nekateri bi zbežali od mene tako hitro, kot bi vas nesle noge. Drugi bi se postavili v obrambno držo in me napadli nazaj. Skratka beg/borba vzorec, ki pa nikoli ne reši ničesar. In prav takšen odnos imamo do denarja. Od njega smo popolnoma odvisni, hkrati pa ga obsojamo, sovražimo, se z njim borimo, oziroma se ga bojimo, nezavedno bežimo od njega, nam polzi iz rok. Kako mislite, da se denar počuti ob vas? Morda vam gre ob tem na smeh, toda prav vse je energija, je živo in ima neke vrste življenje. Ne diha, se ne prehranjuje tako kot mi, vendar deluje pod okriljem posebnih, duhovnih zakonov privlaka. Denar ima energijo, ki je živa struktura in  nam odreja življenje. Niti ni tako smešno, če pomislimo, kako se ob nas počuti denar. Če si težko predstavljate, pomislite, kako bi se ob vas počutil nekdo, ki ga sovražite in se ga bojite. Ali pa še lažje, kako se vi počutite ob nekomu, ki se vas boji, ali pa vas sovraži? Vas še preseneča, da imamo težave z njim? 
Večino življenja se nam dogaja v imenu denarja, oziroma v imenu pomanjkanja denarja. Izjemno veliko odločitev sprejemamo zaradi njega. Počutimo se dobro, ali pa slabo, ker je, ali pa ga ni. Strah nas je, duši nas, povešamo glavo, delamo stvari, ki jih ne bi, ker se bojimo, da bomo ostali brez njega. 
Naj za konec z vami podelim še misel Konfucija: Lahko je sovražiti in težko je ljubiti. To je shema, po kateri prav vse deluje. Vse dobre stvari se težko dosežejo, slabe stvari zlahka dobimo. Zlahka sovražimo, zlahka smo negativni, zlahka najdemo izgovore. Ljubezen, sočutje in odpuščanje zahtevajo veliko srce, izjemen um in ogromen napor.  
Naj dodam, lahko se je pritoževati nad recesijo, stanjem v Sloveniji, svojo nesposobnostjo in podobno. Težje je vzeti v roke svojo usodo, v sebi spremeniti blokade, zaradi katerih denar ne priteka in usvojiti nove veščine, zaradi katerih bo pritekal. Vedeti pa morate, da se vsak lahko nauči zakona privlaka in metod, ki nam omogočajo večji pritok dohodka, le pripravljeni moramo biti na to, da ne igramo več vloge nemočne žrtve, pač pa se z ljubeznijo odločimo, da bomo odslej sami dobro poskrbeli zase. 
Program vodim Varja Kališnik.
 
TERMINI DELAVNIC
11., 18., 25. oktober;   8., 15., 22., 29. november;   6., 13., in 20. december 2012,  med 18,00 in 21,00 uro.
 
KRAJ DELAVNIC                                                
Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.                                                                                              
 
KOTIZACIJA  
Cena celotnega programa, torej vseh desetih triurnih delavnic je le 200,00 €.   Možnost plačila v dveh obrokih.
 
INFORMACIJE in PRIJAVA do 01.10.2012, oziroma do zapolnitve skupine.
Prijavite se lahko pisno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   lahko pokličete na  GSM: 041 836 779,  vsak delovnik do 16 ure. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije. Kotizacijo poravnate na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana: 05100-8011982984. 
 
 
Vljudno vabljeni.
 
 
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani