DOMOV
MOČ POPOLNE SPROSTITVE

Si tudi ti med tistimi, ki komaj čakajo, da se delovni teden konča zato, ker je med tednom toliko napetosti, slabih odnosov, šikaniranja, stresa? Pred tabo je prost vikend, ampak kaj, ko se šele v nedeljo popoldne začneš sproščati. Ob misli, da je pred tabo ponedeljek, pa se spet zakrčiš.

Potrebuješ učinkovit način, kako v trenutku preiti iz napetega, stresnega tedna v sproščujoč in regeneracijski vikend, kjer se popolnoma sestaviš, regeneriraš, spočiješ in pripraviš za naslednji teden, ki pa se ga boš lotil/a z večjo gotovostjo in močjo v sebi.

Špela Palčič in Varja Kališnik sta združili moči in sestavili dve potentni metodi z namero turbo sproščanja. To sta Osho Dinamična meditacija in Vroča joga. Pridruži se nam v petek 26. Februarja  od 17 do 20 ure. Turbo sproščanje, opuščanje, relaksiranje in regeneracija bo potekala takole:

17.15 -18.15 Osho Dinamična meditacija, vodi Varja Kališnik

18.30 -20.00 Vroča joga, vodi Špela Palčič

20.00 -20.20 vodena meditacija sproščanja, vodi Varja Kališnik

Potrebujete samo športna oblačila, brisačo, plastenko z vodo.

OSHO Dinamična meditacija je eno uro trajajoče dinamično sproščanje, sestavljeno iz 5 korakov.  V prvem koraku ki traja 10 minut neritmično globoko dihamo. Drugi korak je katarza,dovolimo si, da se nam dogaja sprostitev, karkoli začutimo žalost, strah, jezo si dovolimo da izrazimo, dovolimo, da se mnoga čustva pojavijo v teh naslednjih minutah, vsa izrazimo z gibanjem telesa. V tretjem koraku nadomestimo prejšnjo opustitev z novo energijo, v četrtem se zaustavimo in v popolni tišini mirno stojimo, v peti pa praznujemo opustitev s plesom. Najbolje je, da si metodo ogledate TUKAJ

Hot yoga je joga, ki jo izvajamo v ogrevanem prostoru. Je serija petdesetih hatha joga položajev, ki sistematično zdravijo um in telo od znotraj navzven. Ti položaji okrepijo, podaljšajo, učvrstijo in obnovijo vsako mišico, kito in vez v vašem telesu.

Hot yoga vzdržuje zdravo telo in um, pomaga preprečevati in zdraviti kronične bolezni, težave s hrbtenico in stres. Redna vadba zagotavlja harmonično oblikovanje telesa in mladosten videz. Izboljšanje splošnega počutja boste občutili že po prvi vadbi. 

Na koncu pa sledi še kratka meditacija popolnega sproščanja. Po vsem tem se boste v soboto zbudili v prečudovit vikend.

Pridite, čakamo vas. Zaradi omejitve prostora bi vas prosili če se lahko prijavite. Cena pa je izjemno privlačna: 20,00 EUR.

 

Kdo sva?

 

Špela Palčič

Zadnjih pet let poučujem vročo jogo, pred tem pa skupinske vadbe že več kot 20 let.

www.hotyoga.si

gsm: 041 710 625

 

Varja Kališnik     

Petnajst let redno predavam, učim, svetujem, vodim in podpiram posameznika v njegovem osebnostnem razvoju. Ljudi zaznavam intuitivno, zato jih lahko celostno vodim do sprostitve, do dobrih občutkov, do razrešitve starih travm, težav, ali do rešitve njihovih problemov. Pri delu uporabljam vrsto različnih metod iz področja čustev, uma, samohipnoze IN dihalnih tehnik.

Za seboj imam okoli 1.500 delavnic, 500 kolumn, 7 knjig. Delala sem z okoli 5.000 ljudmi. Redno nastopam v različnih medijih.

W: www.varjakalisnik.si

M: 041 836 779

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. www.varjakalisnik.si

 FB Varja Kališnik - Delavnice

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani