DOMOV
OSHO dinamična meditacija

Si tudi ti med tistimi, ki komaj čakajo, da se delovni teden konča zato, ker je med tednom toliko napetosti, slabih odnosov, šikaniranja, stresa? Potrebuješ učinkovit način, kako v trenutku preiti iz napetega, stresnega tedna v sproščujoč in regeneracijski čas, kjer se popolnoma sestaviš, spočiješ in pripraviš na naslednji dan?
 
Vabim te na kratko predstavitveno delavnico in izvajanje OSHO Dinamične meditacije, ki bo v Ljubljani, v četrtek 17. marca od 18 do 21. Ure. Cena tega dogodka je 20,00 Evrov. Prosim prijavite se na 041 836 779, ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 
OSHO Dinamična meditacija je eno uro trajajoče dinamično sproščanje, sestavljeno iz 5 korakov.  V prvem koraku ki traja 10 minut neritmično globoko dihamo. Drugi korak je katarza,dovolimo si, da se nam dogaja sprostitev, karkoli začutimo žalost, strah, jezo si dovolimo da izrazimo, dovolimo, da se mnoga čustva pojavijo v teh naslednjih minutah, vsa izrazimo z gibanjem telesa. V tretjem koraku nadomestimo prejšnjo opustitev z novo energijo, v četrtem se zaustavimo in v popolni tišini mirno stojimo, v peti pa praznujemo opustitev s plesom. Najbolje je, da si metodo ogledate na: www.youtube.com/watch?v=bRXcbXnLwvM.
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani