DOMOV
PETKOVA MEDITACIJA: Razstrupljanje negativnih aspektov ženske energije

 

Meditacija bo v Ljubljani v petek 15. februarja od 18. do 20. ure

 

 

Tokratna petkova meditacija je namenjena razstrupljanju negativnih aspektov povezanih z žensko energijo. S pomočjo te meditacije se bomo očistili toksičnih misli, prepričanj, spominov in čustev iz preteklosti, ki so ostali zaradi negativnih in travmatičnih izkušenj z ženskami.

Razdor med moškimi in ženskami se je zgodil pred tisočletji in še vedno se dogaja znotraj psihe vsakega človeka in tudi v njegovih odnosih. V naš DNK je globoko vtisnjeno nezaupanje in neravnovesje, oboje povzroča, da vse to postane naša boleča prihodnost. Boleči spomini, tako zavestni, kot podzavestni ustvarjajo resna negativna vedenja in občutke zamer, jeze, besa, sovraštva, ljubosumja, zapuščenosti, izdaje in žrtve. Nevtralizirali bomo boleče spomine in čustva, povezane z ženskami in z žensko energijo, ki jo večina žensk zatira.

V tej meditaciji bomo nevtralizirali boleče spomine in čustva v povezavi z ženskami in žensko energijo. Sprostili bomo na plano vse vaše ženske kakovosti kot so lepota, intuicija, kreativnost, sprejemanje, in percepcija nevidnega in neznanega. Razstrupili odnose z ženskami vašega življenja kot so mama, hči, sestra, žena, ljubica, punca, prijateljica, učiteljica, direktorica, šefica…  

Energija ima vzorce in en vzorec lahko poimenujemo moški, drugi vzorec pa imenujemo ženski. Vsi ljudje, ne glede na spol imamo moški in ženski aspekt. Vsak posameznik ima notranjo žensko, svoj feminilni aspekt, ki je povezan z desnimi možgani. Ta energija je sprejemljiva, odprta in se dobro počuti v neznanem. Ženka energija uživa misterijoznost, duhovnost, je prilagodljiva.  Vesela je, ko se premika s tokom. Iz te sprejemljivosti se rodi inspiracija, kreativnost, intuicija. Ženska energija se izraža preko srca in čustev in zaznava tenkočutne energije, ki umu niso znane. Idealno bi bilo, da bi vsak človek imel zdrav in odrasel moški in ženski notranji aspekt, ki bi delovala skupaj kot enakopravna partnerja.

 Najprej vas bom vodila, da se sprostite in si predstavljate oblike in barve, ki ustvarijo varen energetski prostor v in okoli vašega telesa. To vzbudi stanje, kjer imate dostop do vaše podzavesti in potem vam bom dala ukaze, ki jih boste ponavljali in ti dajejo vašemu telesu navodila da se razstrupi. Dala vam bom seznam žensko moških kot so mama, hči, sestra, žena, ljubica, punca, prijateljica, učiteljica, direktorica, šefica… in ponavljate te ukaze tudi, če nimate takega razmerja v tem življenju. Mi čistimo naš DNA in seveda s tem tudi nivo naših prednikov. Tudi če niste poročeni, ampak vaša mama ali babica sta bili in morda nezavestno nosite boleče spomine, ki uničujejo vaš vzorec razmerja. Z ukazi, ki jih boste ponavljali, vas bom vodila, da dihate na poseben način, ki bo pomagal premikati energijo, ki smo jo dvignili in to dihanje bo potisnilo v center telesa energijo, ki jo hočemo spustiti, jo dvignilo po hrbtenici in ven z dihanjem. Ko bomo končali opuščanje toksičnosti skozi dihanje, vas bom vodila da boste to  toksično energijo spremenili v čisto, brezpogojno ljubezen in v sočutje.

To je potentna meditacija, terapevtska metoda, in udeleženci, ki so jo že izvajali, pravijo, da se je njihov naboj glede žensk  v njih sprostil in zmehčal. Posledica je boljša komunikacija.

Meditacijo vodim Varja Kališnik.

 

Prispevek je 10,00 EUR plačilo izvršite v gotovini ob prihodu.

 

Zaradi omejitve prostora vas vljudno prosimo, da se predhodno prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa svojo udeležbo sporočite vsak delovnik do 15 ure na 041 836 779.

 

Prijave sprejemamo do četrtka 14.01.2013, oziroma do zapolnitve.   

                                  

Vljudno vabljeni.

 

 

 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani