DOMOV
Meditacije
ŠTIRJE KORAKI DO SREČE
Meditacije
Vabim vas na predavanje in meditacijo, ki bo v Ljubljani v petek 14. marca od 18. do 20. ure.
 
Petkovo dvourno predavanje in transformacijska meditacija sta namenjeni prebujanju občutkov sreče in veselja. Živimo v težkem času, strah nas je, depresivni smo in treba se je naučiti kako ven iz teh, morečih občutkov.  
Pred leti sem bila srečna, moj namen je bil dosežen. Vse kar sem si želela, sem imela. Čudovito družino in čudovito delo in potem je moja družina razpadla, ostala sem sama in moja sreča je izpuhtela. Postala sem nesrečna, žalostna in depresivna. Ker sem se osredotočala samo na boleče stvari, sem privlačila vedno več tega. Moje življenje se je popolnoma zapletlo, bila sem pred tem, da odvržem puško v koruzo. 
Ampak se nisem dala in vesela sem, da je tako. Obstaja namreč način, ali tehnologija kako do srečnih občutkov, kako postati vesel brez zunanjih razlogov. Predstavila bom teorijo in štiri enostavne, vendar potentne korake, ki nas vodijo k občutkom sreče. Nekaj teh bomo tudi izvajali tako, da vam bo doma, ko boste izvajali to metodo, lažje.    
 
Predavanje in meditacijo vodim Varja Kališnik.
 
Prispevek je 20,00 EUR, plačilo izvršite v gotovini ob prihodu. Zaradi omejitve prostora vas vljudno prosimo, da se predhodno prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa svojo udeležbo sporočite vsak delovnik do 15. ure na 041 836 779.  Vljudno prosim, če se lahko prijavite do 6. februarja.
 
Varja Kališnik
 
 
 
 
BREZPLAČNO: Vodena meditacija
Meditacije

Meditacija Poguma je vodena meditacija, deluje na podzavest, trajno in varno umika plast za plastjo strahov. Svetujemo, da jo poslušate s slušalkami, saj uporabljamo tehnologijo glasbe, s katero možgane povedemo v Theta valovanje, tako dobimo dostop do starih spominov, travm in prepričanj v podzavesti, ki so vir vseh strahov. Ko jih odstranimo, čutimo pogum in zaupanje. Meditacija je v slovenščini.

Do meditacije lahko pridete preko spodnje povezave. Prosimo vas, preberite splošna pravila. Meditacijo vam bomo poslali preko programa WeTransfer. Mail z meditacijo boste prejeli od naslovnika WeTransfer.

POVEZAVA

Avtorica teksta Varja Prem Kališnik

Avtor glasbe: Peter Penko

 

 
AUM MEDITACIJA 9. november
Meditacije

 

 Sezona AUM meditacij je spet tukaj! Začnemo 5. oktobra.
 
 

Vabimo vas na dvo in pol urno bioenergetsko vajo

 

AUM MEDITACIJA
Ki bo v Ljubljani v petek 9. novembra, od 18. do 21. ure
Če se počutite napeti, prestrašeni, jezni, nesrečni, frustrirani … Obstajajo rešitve.
Ponujamo vam eno od teh, dvo in pol urno metodo sproščanja in opuščanja neprijetnih občutkov in napetosti - Aum meditacijo.
Aum meditacija je terapevtska metoda. To je dvo in pol urna bioenergetska vaja, s pomočjo katere pridemo v stik z določenim čustvom in ga sprostimo. Aum je čustvena metoda, pomeni, da jo izvajamo aktivno, pomaga prebuditi našo energijo. To je najmočnejša metoda, s katero v nekaj urah dosežemo pretok energije.
Gibanje, dihanje, jok, smeh, ples, vibracija, krik, meditacija, vse to so elementi te metode in vsi ti elementi v človeku prebudijo novo živost, svežo senzitivnost, našo naravno izražanje, sok življenja, skratka čisto radost. 
Že v rani mladosti nas socialne, moralne in družbene norme prisilijo, da zadržujemo čustva v sebi in  jih tako nenehno kontroliramo. Naša telesa postanejo napeta zaradi napora, s katerim v sebi zadržujemo vse svoje odzive. Na ta način pohabimo našo naravno energijo - naša čustva in postanemo mrtvi, prazni. S to metodo, z Aum meditacijo ponovno odkrijemo svoja čustva in živost, saj se ponovno združimo s telesom. Zaznamo energijo telesa, njegov sok. Postanemo vitalni,
Ta proces ima 12 stopenj in je terapevtski proces. Udeleženci se premikajo skozi dvanajst različnih občutij, od jeze, strahu, žalosti, veselja, smeha …. Cel spekter čustev se postavili na plano, vendar ne na racionalen način, ne skozi govorjenje, pač pa samo na čustven način, skozi čustveno izražanje.
Vsaka stopnja traja 10 minut in v vsaki stopnji udeleženec izrazi določeno čustvo in če ga ne čuti, ga zaigra. Ta meditacija je način, s katerim delamo na odnosih, zato izražamo vedno tako, da imamo pred seboj človeka, smo v paru. Ko udeleženec komunicira s tem čustvom, hkrati opazuje svoje reakcije, opazuje, kaj se znotraj njega dogaja, ko izraža neko čustvo.
Udeleženec stopa skozi 13 vrat, od pekla, preko odpuščanja do raja, v valovanje energije, v porast energije, do nore hiše, v svobodo, iz te v jok, potem v smeh, skozi center kozmosa v ples ljubimcev.
 • Vrata – pekel. Vso svojo negativnost povlečejo v zavedanje, vse frustracije, jezo, bes, uporabljajo besedo ne, in vse, kar jim pride na pamet. Ta stopnja udeležencu omogoči  izraziti svoj NE, kar jim kasneje ponudi prostor, da svobodno izrazijo Da. V tej stopnji izkušajo svojo moč. 
 • Vrata – odpuščanje. Tu odprejo srce in se opravičijo, če so koga prizadeli 
 • Vrata – raj. Energijo obrnejo v ljubezen. Izrazijo naklonjenost in se povežejo z zdravilno energijo ljubezni.
 • Vrata – valovanje. Bioenergetska vaja, s katero dvignejo nivo energije. Udeleženec spozna, da ima bistveno več energije, kot si naš um lahko sploh predstavlja.
 • Vrata – rast energije kundalini.
 • Vrata – nora hiša. Ko zavestno sprostite svojo norost, postanete zdravi in normalni. To je katarza. Katarza je grška beseda, pomeni da ponoriš, kar je enako temu, da sprostiš zatrte energije in to je očiščevalni proces. Ko so stare zatrte energije očiščene, postanete bolj živi in v stiku s svojimi čustvi.
 • Vrata – svoboda. V teh vratih udeleženci praznujejo svoje življenje.
 • Vrata – jok. Dovolijo si jokati.
 • Vrata- smeh. Preklopijo energijo v smeh.
 • Vrata – ples ljubimcev
 • Vrata – center kozmosa
 • Vrata – čudenje. Povezujejo se s svojo notranjostjo.
 • Vrata – namaste.
Metodo vodim Varja Kališnik.
Prispevek je 20,00 evrov, plačilo izvršite v gotovini ob prihodu.
Prijave sprejemamo do četrtka 08.11.2012, oziroma do zapolnitve.
Vljudno vabljeni.
 
Meditacija: notranja svetloba
Meditacije
Globoko vdihnete, ob izdihu si predstavljate, da sproščate telo. Vedno bolj ste sproščeni. Ko vdihnete, si predstavljate, da ste obkroženi z  belo svetlobo. V to svetlobo lahko vstopi le najvišja vibracija, vse ostale vibracije se v trenutku transformirajo v višji vzorec. Vse okoli sebe čutite belo svetlobo, tudi okoli nog. Razširite zapredek svetlobe okoli sebe, predstavljajte si, kot da ste v jajčastem mehurčku iz energije. To je vaša avra. Širite jo, naj bo velika kot soba v kateri ste, razširite jo okoli vaših sosedov, predstavljajte si lesketajočo, prozorno in jasno svetlobo, ki se dviga proti nebu in ustvarja brez dimenzionalen portal, kot neka vrata, prostor skozi katerega lahko vstopijo angelske sile, prostor svetlobe in ljubezni.
Več ...
 


VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani