DOMOV
ŠTIRJE KORAKI DO SREČE
Meditacije

Vabim vas na predavanje in meditacijo, ki bo v Ljubljani v petek 14. marca od 18. do 20. ure.
 
Petkovo dvourno predavanje in transformacijska meditacija sta namenjeni prebujanju občutkov sreče in veselja. Živimo v težkem času, strah nas je, depresivni smo in treba se je naučiti kako ven iz teh, morečih občutkov.  
Pred leti sem bila srečna, moj namen je bil dosežen. Vse kar sem si želela, sem imela. Čudovito družino in čudovito delo in potem je moja družina razpadla, ostala sem sama in moja sreča je izpuhtela. Postala sem nesrečna, žalostna in depresivna. Ker sem se osredotočala samo na boleče stvari, sem privlačila vedno več tega. Moje življenje se je popolnoma zapletlo, bila sem pred tem, da odvržem puško v koruzo. 
Ampak se nisem dala in vesela sem, da je tako. Obstaja namreč način, ali tehnologija kako do srečnih občutkov, kako postati vesel brez zunanjih razlogov. Predstavila bom teorijo in štiri enostavne, vendar potentne korake, ki nas vodijo k občutkom sreče. Nekaj teh bomo tudi izvajali tako, da vam bo doma, ko boste izvajali to metodo, lažje.    
 
Predavanje in meditacijo vodim Varja Kališnik.
 
Prispevek je 20,00 EUR, plačilo izvršite v gotovini ob prihodu. Zaradi omejitve prostora vas vljudno prosimo, da se predhodno prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa svojo udeležbo sporočite vsak delovnik do 15. ure na 041 836 779.  Vljudno prosim, če se lahko prijavite do 6. februarja.
 
Varja Kališnik
 
 
 
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani