DOMOV
NAUČI SE LJUBITI

Namera tega dvodnevnega potovanja je transformacija - sprememba. Transformacija odnosa do drugih, do sebe, in do življenja na splošno. 
Delavnica bo potekala v Ljubljani 12 in 13. februarja.
 
Nedelovanje odnosa do vsega naštetega, se kaže na različne načine:
 
1. Da smo odvisni od drugega človeka, naše dobro počutje je odvisno od tega, kako ravna, se vede, deluje sočlovek.
 
2. Iščemo zadostitev na destruktiven način v odvisnosti od nečesa – hrana, pijača, cigarete, kompulzivno nakupovanje …
 
3. Odzivamo se konfliktno in dramatično.
 
4. Nesposobni, da postavimo meje.
 
5. Nenadzorovani izpadi jeze in besa.
 
6. Depresija, negativnost, obup, nizka energija.
 
7. Vse to odseva v odnosih s partnerjem, z bližnjimi, sodelavci ali neznanci.
 
Če želimo ozdraviti ali spremeniti odnos z drugim, ali s sabo, je treba korenito poseči vase. Predvsem v preteklost. Saj se vsa nesoglasja pojavljajo zaradi neozdravljenih preteklih čustvenih ran. Globoko v nas so zaklenjeni občutki sramu, negotovosti, strahov, travm, nezaupanja. In zaradi vseh teh bolečih čustev, smo zgubili povezavo z našo osnovno, pravo esenco, ki je ljubezen. Zato ne čutimo radosti, ni veselja do življenja, ni optimizma. Ne znamo več ljubiti, biti prisrčni, sproščeni, zabavni.
 
In s tem lahko delamo. To lahko spremenimo. Obstaja kopica metod, načinov, s katerimi se boste srečali na delavnici in če jih boste izvajali tudi doma, se lahko v nekaj mesecih vaše življenje korenito spremeni na bolje.
 
Ko se naš odnos do sebe, drugih in življenja pozdravi, ne iščemo več, da bi nas kdo rešil, dovolimo drugim, da so drugačni, kot smo mi in se ne počutimo ogrožene zaradi tega; sposobni smo si nameniti pozornost in čas, ki ju potrebujemo zase; sposobni smo postaviti meje, ko občutimo, da nas ne spoštujejo; naučimo se spoštovati svoje telo, pripravljeni smo se odpreti drugim, naučimo se tolerirati lastno jezo, strah in žalost in še veliko drugega.
 
Delavnico vodim Varja Kališnik. Toplo vabljeni.
 
Cena delavnice je 200,00 E z DDV jem. Udeleženci prejmejo duhovni priročnik Škrat, v katerem je zajeta vsa teorija o delovanju čustev in uma, hkrati pa je v knjigi ponujeno preko 40 tehnik in metod, ki človeku omogočajo korenito delo na sebi.
 
Prosimo, če se lahko pred plačilom pisno prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa svojo udeležbo sporočite vsak delovnik do 15 ure na 031 388 791 - Špela. Ko vam prijavo potrdimo, je vaš naslednji korak plačilo kotizacije, ki jo nakažete na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana: 05100-8011982984. Sklic: 00 02-2001
 
Prijava je popolna šele s plačilom.
 
Prijave sprejemamo do 07.02.2011
 
Urnik delavnice (v soboto in nedeljo): od 9,00 do 12,00 in od 13,30 do 16,30 ure.
 
PRIJAVNI FORMULAR je način preliminarne prijave in prosim pošljite ga na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
Ime in priimek:______________________________________________________
 
E-pošta:___________________________________________________________________
 
Telefon:_______________
 
Vse mine. Prej ali slej. Toda ti ostaneš. Ti si realnost. In če v tebi ostanejo sledi tistega kar je bolelo; če ostane sled realnosti preteklega dogodka ki ni bil prijeten, potem nisi zdrav, nisi svoboden, nisi v stanju ljubezni.
 
Potem je vse brez vezno, brezupno, brezstrastno, brezsrčno, brezsmiselno, vse se dogaja brez tebe. Življenje postane čakalnica na smrt in potem mine. Vse mine. Prej ali slej. Toda pomemben ni začetek in ni konec. Pomembno je to, kaj se dogaja vmes. To, kar se dogaja sleherno minuto, uro, dan, ki ga živiš. Ni pomembno, da preživiš. Pomembno je kako živiš, pomembna je kakovost življenja. Zato poskrbi zase. Poskrbi, da bo sleherna minuta polna in svobodna.
 
Šele temu načinu rečemo Življenje.
 
Varja
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani